Meubelverzorging - Voor leer, hout en steen - Natuurlijke ingrediëntenAls het gaat om het behouden van de schoonheid en levensduur van jouw meubels, is het gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten essentieel. Gelukkig biedt Bink Fournituren een scala aan producten die voldoen aan deze behoeften, en meer. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, leveren wij meubelverzorgingsproducten die niet alleen je meubels beschermen, maar ook bijdragen aan een langdurige glans en uitstraling.

Meubelverzorging met natuurlijke producten

De meeste meubelverzorging die wij verkopen, is van Wiertz: een leverancier van verzorgingsproducten voor leer, hout en steen. Wiertz is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hoogwaardige onderhoudsproducten voor verschillende materialen, zoals leer, hout en textiel. Ze bieden een scala aan producten, waaronder LEDERWAS, TEAKOLIE en BIJENWAS - stuk voor stuk producten die bekend staan om hun effectiviteit en duurzaamheid in het onderhouden en beschermen van houten of lederen meubels.

De producten van Wiertz zijn vervaardigd op basis van natuurlijke oliën en gebruiken bijenwas als oplosmiddel. De producten zijn vrij van schadelijke chemicaliën en bevatten geen terpentijn. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Wiertz jou de beste oplossing voor de verzorging van jouw meubelen. Wiertz Bijenwas Producten bevatten o.a. : Zuivere Bijenwas, carnaubawas, microwassen, een aromaatvrije oplosmiddel, plantaardige oliën


Een greep uit het assortiment:

Wiertz Antiekwas: Bescherming en Glans voor Antiek – Geschikt voor hout

Wiertz Bijenwas: Natuurlijke glans en bescherming – Geschikt voor hout, tin en natuursteen

Wiertz Meubelolie: Voedt, beschermt en verfraait meubels – Voor gelakt en geolied hout

Wiertz Lederwas: Verzorgt en beschermt lederen oppervlakken – Ook voor old saddle leer

Wiertz Teakolie: Bescherming en onderhoud van teak – Geschikt voor bnnen en buiten

Wiertz Tegelwas: Bescherming en glans voor natuursteen en marmer


Goed om te weten:

Voor leren meubels die wel wat extra kleur kunnen gebruiken, bestel jij onze LEERCREME – Leverbaar in meer dan 20 kleuren. De meeste meubelverzorgingsproducten die wij verkopen, breng je het beste aan met een ZACHTE doek. Voor stoffen meubels leveren wij een duurzame MEUBELBORSTEL. Vlekken uit bekleding verwijder je met Hagerty DROOGSHAMPOO.

Meer weten? Voor specifieke vragen kan jij altijd even CONTACT opnemen!

Related products: