Elastiek

Elastiek

Hier vind je een overzicht van de verschillende soorten elastiek die we in onze webshop aanbieden. Wij hebben gekozen voor elastiek van Prym vanwege de uitzonderlijke kwaliteit. Voor dit elastiek is intensief gebruik en sterke belasting geen enkel probleem. Prym-artikelen verliezen ook bij hoge wastemperaturen niets van hun superieure eigenschappen, zijn slijtvast en rekken niet uit. Prym elastiek is vervaardigd volgens de strenge Oeko-Tex (Eco-Tex) norm. De milieuvriendelijke en grondstofzuinige productieprocessen staan onder voortdurende controle van onafhankelijke instituten.

Welk elastiek je het beste kunt kiezen hangt af van de toepassing: waar wil je elastiek in aanbrengen of vervangen? We hebben een onderverdeling voor je gemaakt en noemen daarin de verschillende soorten elastiek op die we aanbieden. Bij de omschrijving van het artikel in onze webwinkel vind je gedetailleerde informatie over gebruik, wasvoorschrift en verpakkingseenheid: sommige soorten bieden wij aan op een kaart met een aantal meters, veel soorten elastiek leveren we ook per strekkende meter.

Wil je meer informatie over welke soort elastiek je het beste kunt gebruiken, kijk dan op onze blog

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Elastiek Standaard 8mm Wit + 4 meter GRATIS
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Goedkoop Elastiek.Goedkoop Elastiek: 8 mm breed, soepel en sterk.Goedkoop Elastiek kopen? Dit voordelige ondergoedelastiek van Elasta is een prima keus. Het elastiek is soepel en sterk, 8 mm breed en prima geschikt voor bijvoorbeeld ondergoed, nachtk..
- 25% €2,39 €3,19
VOORDELIG Elastiek 4mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ondergoed Elastiek.Ondergoed Elastiek. Budgetprijs voor 5 meter elastiek.Fournituren kopen? Dit ondergoedelastiek van Opry is een prima keus en nog lekker goedkoop ook! Het elastiek is soepel en sterk; het voordelige elastiek is 4 mm breed en je gebr..
- 25% €2,10 €2,80
VOORDELIG Elastiek 5mm Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Goedkoop Elastiek.Goedkoop Elastiek. Budgetprijs 10 meter elastiek.Goedkope Fournituren kopen? Dit ondergoedelastiek van Opry is een prima keus en nog lekker voordelig ook! Het elastiek is sterk en soepel; het goedkope elastiek is 5 mm breed en je ku..
- 25% €2,10 €2,80
Standaard Elastiek 10mm Wit BUDGET prijs
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Standaard Elastiek.Standaard Elastiek. 5 meter elastiek, 10mm breed.Fournituren kopen? Dit standaard elastiek van Opry is een prima keus en nog lekker goedkoop ook! Het elastiek is lekker sterk, maar toch soepel.Het budget elastiek is 10 mm breed en ..
€2,49
Elastiek Standaard 12 mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym standaard elastiek is soepel en sterk en universeel toepasbaar. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. Wit, 12 mm breed, 2 meter op een kaart. Wasbaar tot 95 °. Samenstel..
€3,30
Elastiek Standaard 12 mm Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym standaard elastiek is soepel en sterk en universeel toepasbaar. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. Zwart, 12 mm breed, 2 meter op een kaart. Wasbaar tot 95 °. Samenst..
€3,30
Elastiek Baby 4,5 mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym Baby Elastiek is extra zacht omvlochten en geschikt bij verhoogde drukgevoeligheid. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. Wit, 4,5 mm breed, 3 meter op een kaart. Wasbaar..
€4,20
Baby-Kleuterelastiek 5mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastiek Baby en Kleuters.Elastiek Baby en Kleuters: zacht en drukvrij.Dit erelastiek voor baby’s en kleuters is zeer zacht, huidvriendelijk en striemt niet. Het zachte elastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van baby’s, peuters en kleuters. Maar..
- 25% €3,45 €4,60
Kleuterelastiek 5mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kleuterelastiek.Kleuterelastiek: zacht en knelt niet.Dit kleuterelastiek van Elasta is zeer zacht, huidvriendelijk en knelt niet. Kleuterelastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van peuters, kleuters en kinderen. Maar ook voor andere toepassingen,..
- 25% €3,45 €4,60
Kleuterelastiek voor jongens Blauw
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastiek voor jongenskleding.Elastiek voor jongenskleding: zacht en drukvrij.Dit blauwgekleurde elastiek voor jongenskleding is zeer zacht, huidvriendelijk en striemt niet. Het zachte elastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van baby’s, peuters en..
- 25% €3,45 €4,60
Kleuterelastiek voor meisjes Roze
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Elastiek voor meisjeskleding.Elastiek voor meisjeskleding: zacht en drukvrij.Dit zachtroze gekleurde elastiek voor meisjeskleding is zeer zacht, huidvriendelijk en striemt niet. Het zachte elastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van baby’s, peute..
- 25% €3,45 €4,60
Super Elastiek 7 mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym super elastiek is bijzonder rekbaar en geschikt voor hoge belasting. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. Wit, 7mm breed, 3 meter op een kaart. Wasbaar tot 95 °. Samenst..
€3,80
Super Elastiek 7 mm Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym super elastiek is bijzonder rekbaar en geschikt voor hoge belasting. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. Zwart, 7mm breed, 3 meter op een kaart. Wasbaar tot 95°. Samens..
€3,80
Super Elastiek Wit per meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Super Elastiek.Super Elastiek: zeer rekbaar elastiek.Elastiek kopen? Dit Super Elastiek van Prym is zeer rekbaar elastiek dat bestand is tegen hoge belasting. Zoek je elastiek om te vervangen in ondergoed, sportkleding of andere toepassingen waarbij ..
€0,85
Elastiek Transparant 10 mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym transparant elastiek is geschikt voor transparante en dunne stoffen en (schouder)bandjes. Het elastiek is zacht en zowel geschikt om door te halen of om af te stikken. Transparant, 10 mm, 3 meter op een kaartje. Wasbaar tot 60 °. Samenstelling:..
€4,60
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020