Alles voor jouw sneakers

Alles voor jouw sneakers

Net als iedere Nederlander heb jij vast ook tenminste één paar sneakers in jouw kast staan. Sneakers zijn hip, goed draagbaar en in allerlei stijlen leverbaar. Bovendien lopen ze erg lekker en kun je ze eigenlijk overal bij dragen. Zorg ervoor dat jouw sneakers zo mooi blijven als toen je ze net kocht.

Deze inlegzolen leg je in jouw sneakers. Maar ook voor de uiterlijke verzorging van jouw sneakers kun je bij ons terecht. Met deodorant voor schoenen houd jij jouw sneakers lekker fris en vrij van geurtjes. Met Sneaker White houd jij jouw schoenen wit; met Sneaker Clean maak je ze schoon! Voor de zool tenslotte hebben we een schoenzoolborstel, waarmee je vuil en stof kunt verwijderen, ook tussen de groeven van je profielzool!Met deodorant voor schoenen houd jij jouw sneakers lekker fris en vrij van geurtjes. Met Sneaker White houd jij jouw schoenen wit; met Sneaker Clean maak je ze schoon! Voor de zool tenslotte hebben we een schoenzoolborstel, waarmee je vuil en stof kunt verwijderen, ook tussen de groeven van je profielzool!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Inlegzolen voor Sneakers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Inlegzolen voor sneakers.Inlegzolen voor sneakers met memory foam.Zere voeten in je sneakers? Met de inlegzolen voor sneakers van Shoe Boy’s behoort dit probleem binnenkort tot het verleden! De inlegzolen zijn voorzien van een velours toplaag, die zo..
€21,95
Schoen Deodorant
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schoendeodorant voor voeten en schoenen tegen zweetgeur. Schoendeodorant verdrijft de geur van zweetvoeten en houdt je schoenen lekker fris.Heb je last van zweetvoeten en vind je het vervelend dat je voeten en schoenen die geur verspreiden als je je ..
€11,50
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020