Gel comfort

Gel comfort
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Gel Comfort
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Gel Comfort Step. De dunne antislip gel-kussens stoppen het voorwaarts schuiven en geven de voet een veilige grip. ze verhinderen een branderig gevoel van de voetzolen bij het langdurig lopen of staan in schoenen met hoge hakken. ideaal voo..
€7,15
Easy Step
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Easy Step. Deze uitwasbare halve antislip gel-zolen bieden demping bij het lopen en langdurig staan. Bieden tevens perfecte grip. Het fluweelachtige microvezel oppervlak biedt een zeer aangenaam draaggevoel. De teenvrije easy step laat voor..
€7,15
Gel Step
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Gel Step. Deze halve antislip gel-zolen zijn geschikt voor alle schoenen. bieden demping bij het lopen en langdurig staan. Verhinderen het voorwaarts schuiven van de voet en zorgen voor de perfecte grip. De teenvrije gel step laat voor de v..
€7,15
Gel Slip Stop
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboys Gel Slip Stop. De ultradunne, anti-slip gelpads stoppen het uitglijden in nauwsluitende schoenen met hoge hakken en geven de voet een stevige grip. Zelfklevend. Herbruikbaar. Inhoud 2 stuks...
€7,15
Hiel Gel pad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Hiel Gel kussen. Perfecte hieldemping en steun bij elke stap. reukloos en vrij van weekmakers. de gel heel blijft dankzij een opstaande rand altijd goed op de plaats in de schoen. geschikt voor elk type sport- en vrijetijdsschoen. InhoudL 2..
€7,15
Teensokjes per 2 paar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Teensok.Teensokjes: de oplossing voor open schoenen.Zere tenen in open schoenen? Open schoenen zijn heerlijk om te dragen. Je trekt ze gemakkelijk aan en uit en het geeft een fijn zomers gevoel. De hiel is vrij, alleen de tenen zijn bedekt. Helaas ka..
- 25% €2,62 €3,49
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020