Kledingborstels en meubelborstels

Kledingborstels en meubelborstels
We hebben een mooie en zeer effectieve selectie kledingborstels en meubelborstels voor u samengesteld van uitsluitend natuurlijk materiaal. Duurzaam, mooi en effectief.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kledingborstel handtas
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Erg handige kledingborstel om mee te nemen in je handtas zodat je altijd verzorgd voor de dag komt. Gemaakt van geolied perenhout en twee rijen stevig vakrenshaar. Afmeting: 13,5cm. ..
€7,50
Kledingborstel bronsdraad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze krachtige borstel is geschikt voor alle soorten stof. De bronzen draad verwijdert gemakkelijk pilletjes van truien. Ook geschikt als meubelborstel, vooral voor velours. Geolied perenhout, bronsdraad met een buitenste rij zwarte varkensharen. Afm..
€34,96
Klassieke meubelborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon..
€33,75
Pluisborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Meubelborstel.Meubelborstel: verwijdert dierenharen van kleding en meubilair.Borstel met echt haar: De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog v..
€33,75
Hoedenborstel bronsdraad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze hoedenborstel heeft ook de vorm van de hoed waardoor hij alle plekken meeneemt. Het bronsdraad neemt ook alle pilletjes mee die eventueel op de hoed verschijnen. Het bronsdraad is omgeven door stevig varkenshaar. Afmeting van deze hoedenborstel:..
€21,15
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020