Over Bink

Bink Fournituren stamt af van ons familiebedrijf uit het Leiden van de jaren '30. Na enkele jaren van stilte is Bink Fournituren nieuw leven ingeblazen in Haarlem. 

Assortiment

Onze winkel en webshop verkoopt fournituren, beter bekend als naaigerei. Het zijn producten die je gebruikt om kleding te maken of te repareren. Een bekend merk dat we verkopen is bijvoorbeeld Prym. Daarnaast zou je kunnen zeggen dat wij een nostalgisch warenhuis zijn met veel produkten zoals katoenen dweilen en werkdoeken, nostalgisch keukentextiel, sunlight zeep, natuurlijke borstels enz.
 
En hoewel we niet alles milieuvriendelijk kunnen verkopen omdat het nu eenmaal niet anders geproduceerd wordt, proberen we bij alles te kijken of er een milieuvriendelijke vervanging is. Neem bijvoorbeeld het wasmiddel dat we in onze winkel verkopen, de zeepvlokken van Marius Fabre op basis van olijfolie waarmee u zelf vloeibaarwasmiddel kunt kopen is een mooi voorbeeld.. Onze borstels zijn van natuurlijke materialen zodat ze geen belasting zijn voor het milieu. Maar we verkopen bijvoorbeeld ook een nylon toiletborstel. Dat nylon is zo hoogwaardig van kwaliteit dat u er een levenlang mee zult doen. Dat is ook milieubewust kopen. Kwaliteit is een belangrijk argument is ons aankoopbeleid zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van het aangekochte product.

Zoek je eerst informatie? Kijk in onze blog onder op de pagina kun je dat aanklikken. Je komt dan in onze blog. Daar vind je informatie over de meeste uiteenlopende artikelen. zoals welke rits of garen kan ik het beste gebruiken. Maar ook over het verwijderen van vlekken en nog veel meer.

Veel plezier op onze site en als je een vraag hebt; rechts onderin kun je die vai de livechat aan ons stellen. Zijn we er even niet dan wordt de vraag op een later moment via je mail beantwoordt. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen. We helpen je graag.

Heb je nog tips voor ons of opmerkingen dan horen we dat uiteraard ook graag.