Haarborstels

Haarborstels

De mooiste haarborstels van hout met uitsluitend natuurlijk haar. Haarborstel van olijfhout of beukenhout met zwijnenhaar, varkenshaar, maar ook een vegan haarborstel van tampico fiber, Haarborstels voor dun haar of voor dik haar, of haarborstels om in je handtas mee te nemen, een baby haarborstel en natuurlijk een echte stoere mannen haarborstel.

Wil je weten welke haarborstel het meest geschikt is voor jouw type haar? Kijk dan in onze Blog. Daar staan alle haarborstels naar het type haar beschreven.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Reinigingsset voor Borstels en Kammen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reinigingsset.Reinigingsset om je borstels en kammen schoon te maken.Het schoonmaken van je haarborstel is meestal geen eenvoudig klusje. Niet alleen haren, maar ook vet en schilfers van je hoofdhuid hechten zich aan de haren van je borstel. Even wek..
€13,95
Haarborstel gevoelige hoofdhuid dik haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel van zacht licht varkenshaar en gewaxt beukenhout. door het zachte varkenshaar raakt de hoofdhuid niet geïrriteerd maar wordt het haar wel effectief geborsteld. Geschikt voor het dikkere haar.Afmeting: 5 borstelrijen, lengte 21cm...
€16,95
Haarborstel gevoelige hoofdhuid dunner haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel van zacht licht varkenshaar en geolied perenhout. Door het zachte varkenshaar raakt de hoofdhuid niet geïrriteerd maar wordt het haar wel effectief geborsteld. Geschikt voor halflang dunner haar.Afmeting: 8 borstelrijen, lengte 22cm...
€18,95
Baby haarborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Baby haarborstel Gemaakt van geitenhaar, wat superzacht is, en gewaxt olijfhout. Afmeting: 16cm..
€19,95
Haarborstel voor kinderen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel voor kinderen vanaf 1 jaar. Waar geitenhaar beter is voor baby's is zacht varkenshaar beter voor kinderen vanaf 1 jaar. Gewaxt beukenhout en licht varkenshaar. Afmeting 18,5cm...
€21,65
Haarborstel Hout 6 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 6 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 18,5cm..
€19,48
Haarborstel extra groot hout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een extra grote haarborstel van hout. Ook de pennen zijn van hout, namenlijk van Haagbeuk. Afmeting: 9 rijen 24,5 cm. Extra breed...
€28,50
Haarborstel hout 9 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 9 rijen houten pinnen. Geschikt voor medium dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 23cm..
€19,50
Haarborstel hout 5 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 5 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 22cm..
€17,50
Haarborstel zwijnenhaar 10 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Heeft u dun, fijn lang haar? Dan is dit de ideale haarborstel voor u. Haarborstel van gewaxt beukenhout met echt zwijnenhaar dat zo is ingezet dat het haar optimaal wordt opgepakt door de borstel en effectief geborsteld wordt.Lengte van de borstel i..
€21,95
Föhn haarborstel echt haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ronde föhnborstel van gewaxt beukenhout en stevig zwart zwijnenhaar.Het zwijnenhaar is in 10 rijen en zo ingezet dat het haar volledig wordt opgepakt doorsnede 4 cm, lengte 21cm...
€17,95
Haarborstel dik haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel voor dik haar. Vijf rij zwijnenhaar, wat het haar goed oppakt, en geolied beukenhout. Afmeting 21cm...
€16,25
Haarborstel zacht varkenshaar met hoorndecor
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prachtige haarborstel met echt hoorn op de bovenkant van de borstel. Het 8 rijen zachte varkenshaar is bijzonder geschikt voor mensen met dunner haar en een gevoelige hoofdhuid. Uiteraard wordt het hoor uitsluitend als restprodukt verkregen. Het hout..
€77,35
Haarborstel voor in de handtas met hoordecor
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mooi Haarborstel met prachtig hoorndecor. Geolied perenboomhout en 4 rijen stevig zwart zwijnenhaar dat de haren goed oppakt. Geschikt voor wat dikker haar. Uiteraard wordt het hoorn verkregen als een restprodukt. een bijzonder cadeau om te krijgen e..
€45,85
Haarborstel voor dikker haar met hoorndecor
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze haarborstel is gemaakt van Thermohout, zwijnenhaar en hoorn. Thermohout is gebakken hout, meestal esdoornhout. Door het bakken, eigenlijk roken, wordt de structuur van het hout samengeknepen waardoor het hout waterbestendig wordt en de mooi donk..
€60,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020