Haarborstels

Haarborstels

De mooiste haarborstels van hout met uitsluitend natuurlijk haar. Haarborstel van olijfhout of beukenhout met zwijnenhaar, varkenshaar, maar ook een vegan haarborstel van tampico fiber, Haarborstels voor dun haar of voor dik haar, of haarborstels om in je handtas mee te nemen, een baby haarborstel en natuurlijk een echte stoere mannen haarborstel.

Wil je weten welke haarborstel het meest geschikt is voor jouw type haar? Kijk dan in onze Blog. Daar staan alle haarborstels naar het type haar beschreven.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Haarborstel gevoelige hoofdhuid dik haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel van zacht licht varkenshaar en gewaxt beukenhout. door het zachte varkenshaar raakt de hoofdhuid niet geïrriteerd maar wordt het haar wel effectief geborsteld. Geschikt voor het dikkere haar.Afmeting: 5 borstelrijen, lengte 21cm...
€18,99
Haarborstel gevoelige hoofdhuid dunner haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel van zacht licht varkenshaar en geolied perenhout. Door het zachte varkenshaar raakt de hoofdhuid niet geïrriteerd maar wordt het haar wel effectief geborsteld. Geschikt voor halflang dunner haar.Afmeting: 8 borstelrijen, lengte 22cm...
€18,95
Baby haarborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Baby haarborstel Gemaakt van geitenhaar, wat superzacht is, en gewaxt olijfhout. Afmeting: 16cm..
€23,95
Haarborstel voor kinderen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel voor kinderen vanaf 1 jaar. Waar geitenhaar beter is voor baby's is zacht varkenshaar beter voor kinderen vanaf 1 jaar. Gewaxt beukenhout en licht varkenshaar. Afmeting 18,5cm...
€14,50
Haarborstel Hout 6 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 6 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 18,5cm..
€20,25
Haarborstel hout 9 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 9 rijen houten pinnen. Geschikt voor medium dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 23cm..
€23,49
Haarborstel hout 5 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 5 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 22cm..
€21,55
Haarborstel zwijnenhaar 10 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Heeft u dun, fijn lang haar? Dan is dit de ideale haarborstel voor u. Haarborstel van gewaxt beukenhout met echt zwijnenhaar dat zo is ingezet dat het haar optimaal wordt opgepakt door de borstel en effectief geborsteld wordt.Lengte van de borstel i..
€23,75
Haarborstel dik haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel voor dik haar. Vijf rij zwijnenhaar, wat het haar goed oppakt, en geolied beukenhout. Afmeting 21cm...
€17,50
Mannenhaarborstel olijfhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mannen haarborstel. Deze stevige haarborstel is gemaakt van zwijnenhaar en gewaxt olijfhout. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Daardoor is olijfhout veel meer waterbestendig dan an..
€23,95
Haarborstel rond olijfhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ronde föhnborstel van gewaxt olijfhout en 10 rijen zwijnenhaar. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Daardoor is olijfhout veel meer waterbestendig dan andere houtsoorten. Afmeting: 2..
€25,19
Haarborstel olijfhout voor dunner haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ovale haarborstel van 9 rijen zwijnenhaar en gewaxt olijfhout. Geschikt voor dunner halflang tot lang haar. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Daardoor is olijfhout veel meer waterb..
€35,10
Handtas haarborstel olijfhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Handtas haarborstel olijfhout. Altijd een mooie natuurlijke haarborstel bij de hand. 7 rijen zwijnenhaar en gewaxt olijfhout. Afmeting: 17,5cm. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Da..
€25,89
Baardborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Baardborstel om je baard mooi verzorgd te houden. Gemaakt van geolied perenhout en zwart zwijnenhaar. Afmeting: 2,8 x 8 cm. Gemakkelijk mee te nemen voor op reis...
€10,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020