Haarborstels

Haarborstels

De mooiste haarborstels van hout met uitsluitend natuurlijk haar. Haarborstel van olijfhout of beukenhout met zwijnenhaar, varkenshaar, maar ook een vegan haarborstel van tampico fiber, Haarborstels voor dun haar of voor dik haar, of haarborstels om in je handtas mee te nemen, een baby haarborstel en natuurlijk een echte stoere mannen haarborstel.

Wil je weten welke haarborstel het meest geschikt is voor jouw type haar? Kijk dan in onze Blog. Daar staan alle haarborstels naar het type haar beschreven.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Reinigingsset voor Borstels en Kammen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Reinigingsset.Reinigingsset om je borstels en kammen schoon te maken.Het schoonmaken van je haarborstel is meestal geen eenvoudig klusje. Niet alleen haren, maar ook vet en schilfers van je hoofdhuid hechten zich aan de haren van je borstel. Even wek..
€13,95
Haarborstel voor gevoelige hoofdhuid
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel gevoelige hoofdhuid.Haarborstel gevoelige hoofdhuid, varkenshaar.Zoek jij een haarborstel met echt haar? Deze natuurlijke haarborstel is duurzaam, heeft een lange levensduur en is veel beter voor jouw haar. Vanwege het gebruikte varkensha..
€18,99
Haarborstel gevoelige hoofdhuid dunner haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel van zacht licht varkenshaar en geolied perenhout. Door het zachte varkenshaar raakt de hoofdhuid niet geïrriteerd maar wordt het haar wel effectief geborsteld. Geschikt voor halflang dunner haar.Afmeting: 8 borstelrijen, lengte 22cm...
€23,75
Baby haarborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Baby haarborstel Gemaakt van geitenhaar, wat superzacht is, en gewaxt olijfhout. Afmeting: 16cm..
€23,95
Haarborstel voor kinderen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel voor kinderen vanaf 1 jaar. Waar geitenhaar beter is voor baby's is zacht varkenshaar beter voor kinderen vanaf 1 jaar. Gewaxt beukenhout en licht varkenshaar. Afmeting 18,5cm...
€14,50
Haarborstel Hout 6 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 6 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 18,5cm..
€20,25
Haarborstel hout 9 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 9 rijen houten pinnen. Geschikt voor medium dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 23cm..
€23,75
Haarborstel hout 5 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel met houten pinnen. Houten haarborstel met 5 rijen houten pinnen. Geschikt voor dik haar De borstel is gemaakt van gewaxt beukenhout en haagbeuk pinnenLengte van de borstel: 22cm..
€21,55
Haarborstel voor dun haar - 10 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dun, fijn haar.Waarom een haarborstel met echt haar? Deze natuurlijke haarborstel is duurzaam, heeft een lange levensduur en is veel beter voor jouw haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de..
€23,75
Föhn haarborstel echt haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ronde föhnborstel van gewaxt beukenhout en stevig zwart zwijnenhaar.Het zwijnenhaar is in 10 rijen en zo ingezet dat het haar volledig wordt opgepakt doorsnede 4 cm, lengte 21cm...
€20,35
Haarborstel voor dik haar - 5 rij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dik haar.Waarom een haarborstel met natuurlijk haar? Deze echte haarborstel is duurzaam, heeft een langere levensduur en is beter voor je haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gev..
€17,50
Haarborstel Vegan
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Haarborstel Vegan.Haarborstel Vegan zonder dierlijk haar.Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt met behulp van dierlijk haar. Gebruik jij liever of beslist geen dierlijke producten? Dan is deze vegan haarborstel een go..
€14,95
Mannenhaarborstel olijfhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mannen haarborstel. Deze stevige haarborstel is gemaakt van zwijnenhaar en gewaxt olijfhout. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Daardoor is olijfhout veel meer waterbestendig dan an..
€25,95
Haarborstel olijfhout voor dunner haar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ovale haarborstel van 9 rijen zwijnenhaar en gewaxt olijfhout. Geschikt voor dunner halflang tot lang haar. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Daardoor is olijfhout veel meer waterb..
€32,95
Handtas haarborstel olijfhout
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Handtas haarborstel olijfhout. Altijd een mooie natuurlijke haarborstel bij de hand. 7 rijen zwijnenhaar en gewaxt olijfhout. Afmeting: 17,5cm. Olijfbomen groeien heel langzaam waardoor de structuur van het hout veel dichter is dan bij ander hout. Da..
€25,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020