Vegers, blikken en bezems

Vegers, blikken en bezems

Vegers, blikken en bezems van natuurlijk materiaal.

Alle produkten in deze categorie zijn duurzaam. Dat wil zeggen dat ze het milieu niet belasten.

Paardenharen binnenbezems of arenga straatbezems, of een mooie hoge veger en blik, ook een hotelveger genoemd van edelstaal, geolied beukenhout en paardenhaar.

Alle materialen zijn van een hoge kwaliteit en voor een lange levensduur gemaakt.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Stoffer en blik Staand
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Staand Stoffer en Blik van Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal.Staand Stoffer en Blik van Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal. Het stofblik is zo ontworpen dat het de vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof. De veger heeft een lange st..
€69,95
Stoffer met breed Stofblik
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stoffer en Blik.Stoffer en blik - Extra breed.Stoffer en blik bestellen? Dit roestvrij stalen stofblik is stevig en bestand tegen een stootje. Bovendien is het blik extra breed: dat scheelt jouw dus tijd en moeite bij het opvegen. Zeker wanneer je gr..
€49,95
Stofblik voor Binnen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stofblik van Edelstaal.Stofblik van Edelstaal, voorzien van rubberen strip zodat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Rede..
€19,95
Zachte Stoffer Paardenhaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zachte stoffer.Zachte stoffer van paardenhaar, dat zo zacht is dat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet a..
€19,95
Extra zachte Stoffer Geitenhaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zeer zachte stoffer.Zeer zachte stoffer van geitenhaar, dat zo extreem zacht is dat je je zelfs de meeste kwetsbare harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk va..
€21,95
Kamerbezem Paardenhaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zachte Kamerbezem van Paardenhaar.Zachte Kamerbezem van Paardenhaar om je harde vloer aan te vegen zonder dat je risico loopt op beschadiging of krassen. De haren van deze zachte kamerveger zijn van paardenhaar, dat zacht genoeg is om ook je kwetsbar..
€24,95
Kamerbezem Paardenhaar Breed
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zachte Zaalveger van Paardenhaar.Zachte Zaalveger van Paardenhaar om je harde vloer aan te vegen zonder dat je risico loopt op beschadiging of krassen. De haren van deze zachte kamerveger zijn van paardenhaar, dat zacht genoeg is om ook je kwetsbare ..
€35,95
Kamerbezem Paardenhaar Zacht
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zeer zachte Kamerbezem van gespleten paardenhaar.Zeer zachte Kamerbezem van gespleten paardenhaar om je harde vloer aan te vegen zonder dat je enig risico loopt op beschadiging of krassen. De haren van deze zachte kamerveger zijn van gespleten paarde..
€41,95
Kamerbezem Geitenhaar Extra Zacht incl.Steel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Superzachte Kamerbezem van Geitenhaar.Superzachte Kamerbezem van Geitenhaar om je harde vloer aan te vegen zonder dat je ook maar het kleinste risico loopt op beschadiging of krassen. De haren van deze extreem zachte kamerveger zijn van geitenhaar, ..
€79,95
Stofblik voor Buiten
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stofblik van gepoederd metaal.Stofblik van gepoederd metaal, voorzien van rubberen strip zodat je de rand van het stofblik niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de ..
€19,95
Halfharde Stoffer Arenga
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Half hardestoffer.Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straat of op tegels probleemloos vuil en bladeren mee kunt opvegen. Ook een harde keukenvloer of betonnen vloer van een schuur of bijkeuken wordt prima bedi..
€9,95
Straatbezem Arenga
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Straatbezem Arenga. Deze straatbezem is gemaakt van geolied essenhout en Arenga. Arenga zijn middelharde vezels van de arengapalm, of suikerpalm. Met stevige zwarte metalen steelhouder. Afmeting 40cm, doorsnede steelhouder 24mm, geschikt voor steel z..
€23,95
Sneeuwveger met lange steel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sneeuwveger.Sneeuwveger om sneeuw van je auto te vegen zonder dat je risico loopt op krassen op je lak en je ruiten. Deze natuurlijke borstel is ook prima te gebruiken als lange stoffer voor het veilig schoonvegen van plinten, vensterbanken en ander ..
€17,95
Spinnenweb bezem
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Spinnenweb bezem. Deze spinnenweb bezem of raagbol voor binnen, is gemaakt van paardenhaar dat in gedraaid rvs draad is gezet. De stuggere paardenharen halen spinnenwebben gemakkelijk weg. De spinnenwebbezem wordt bevestigd op een houten steel met me..
€25,30
Voeten Veger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voeten Veger.Voeten Veger voorkomt inloop, zand en modder in je gang of (bij)keuken.Voeten Veger kopen? Een Voeten Veger voorkomt inloop, modder en vuil in je gang of bij de achterdeur. Deze mooi vormgegeven Voeten Veger is in tegenstelling tot veel ..
€45,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020