Vegers, blikken en bezems

Vegers, blikken en bezems

Vegers, blikken en bezems van natuurlijk materiaal.

Alle produkten in deze categorie zijn duurzaam. Dat wil zeggen dat ze het milieu niet belasten.

Paardenharen binnenbezems of arenga straatbezems, of een mooie hoge veger en blik, ook een hotelveger genoemd van edelstaal, geolied beukenhout en paardenhaar.

Alle materialen zijn van een hoge kwaliteit en voor een lange levensduur gemaakt.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kokos handveger
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Breed en vol bezette kokos stoffer. Afmeting: 310 x 50 x 100mm. Ongelakt hout...
€7,35
Nissenborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met deze nissenborstel komt u niet alleen gemakkelijk in nissen om die stofvrij te maken maar ook achter kasten om daar het spinnenrag weg te halen of in radiatoren om daar het stof te verwijderen. Donker geitenhaar, 70cm lang voorzien van een ledere..
€14,65
Staande stoffer en blik set
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Staande veger en blik. met lange bezem en extra groot stofblik, stabiel en morsbestendig. Paardenhaar bezem en extra grote stoffer worden veilig bij elkaar gehouden door een sterke magneet. De stoffer kan bovendien door de voet worden vastgehouden me..
€119,79
Stoffer en blik Staand
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Staand Stoffer en Blik van Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal.Staand Stoffer en Blik van Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal. Het stofblik is zo ontworpen dat het de vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof. De veger heeft een lange st..
€69,95
Handveger Arenga
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Handveger Arenga Arenga zijn middelharde vezels van de arengapalm, of suikerpalm. Zeer geschikt voor buiten..
€7,85
Harde Stoffer Union
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Harde stoffer.Harde stoffer van unionvezels, dat zo stevig is dat je je er niet alleen buiten op straat of op tegels probleemloos vuil en bladeren mee kunt opvegen, maar dat je de harde stoffer tevens kunt gebruiken om vuil te verwijderen van (tuin)g..
€13,95
Stofblik Edelstaal met houten handvat
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stofblik van Edelstaal.Stofblik van Edelstaal, voorzien van rubberen strip zodat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Rede..
€19,49
Zachte Stoffer Paardenhaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zachte stoffer.Zachte stoffer van paardenhaar, dat zo zacht is dat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet a..
€19,95
Raagbol Arenga inclusief steel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Raagbol ArengaHalvemaanvormige vorm met spindraad, voor gevels van huizen en ruwe oppervlakken. Vooral geschikt voor het verwijderen van spinnenwebben, vuil en stof van gevels, vensteropeningen en dakoverhangen. Onbehandeld beukenhout Arenga Afmetin..
€21,40
Spinnenweb bezem
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Spinnenweb bezem. Deze spinnenweb bezem of raagbol voor binnen, is gemaakt van paardenhaar dat in gedraaid rvs draad is gezet. De stuggere paardenharen halen spinnenwebben gemakkelijk weg. De spinnenwebbezem wordt bevestigd op een houten steel met me..
€30,00
Plafondstoffer
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Plafond stoffer. Deze plafondstoffer is gemaakt van geitenhaar dat in gedraaid rvs draad is gezet. De zachte geitenharen kunnen mogelijk aanwezige gips ornamenten die aan het plafond zitten niet beschadigen. Wordt zonder steel geleverd Afmeting: Door..
€33,55
Kamerveger Paardenhaar 28,5cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zachte kamerbezem. Deze kamerbezem is 28,5 cm breed, gemaakt van geolied beukenhout en dicht bezet met paardenhaar. De bezem wordt zonder steel geleverd...
€32,95
Kamerveger Paardenhaar 40 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zachte kamerbezem. Deze kamerbezem is 40 cm breed, gemaakt van geolied beukenhout en dicht bezet met paardenhaar. Doorsnede steelhouder 24mm, geschikt voor steel zonder schroefdraad. Steel wordt NIET meegeleverd..
€35,95
Bezemklem metaal hoog
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Bezemklem metaal hoog. Handige en stevige bezemklem om steel en bezem te verbinden. Eenvoudig aan te brengen. diameter 2,35cm. ..
€3,95
Straatbezem Arenga
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Straatbezem Arenga. Deze straatbezem is gemaakt van geolied essenhout en Arenga. Arenga zijn middelharde vezels van de arengapalm, of suikerpalm. Met stevige zwarte metalen steelhouder. Afmeting 40cm, doorsnede steelhouder 24mm, geschikt voor steel z..
€23,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019