• Leerverzorging met pigment - Kies een Kleur

Leren meubels verzorging en kleur

Leren meubels verzorging en kleur - Kies een Kleur.

Fournituren - Meubelverzorging: Onderhoudscreme met kleurpigment voor het verzorgen en bijkleuren van leren stoelen, bankstellen en ander meubilair van glad, gedekverfd leer. Leer is een prachtig en duurzaam materiaal, maar vraagt wel om een stukje onderhoud en verzorging. Jij zal zien, dat als jij jouw leren meubels regelmatig verzorgt, het leer veel langer meegaat en een mooie, afgewerkte uitstraling behoudt. Deze gekleurde verzorgingscreme beschermt het leer tegen schadelijke invloeden van licht en warmte, verzorgt het leer en houdt het soepel. Vanwege het toegevoegde kleurpigment kun jij ook krasjes en lelijke plekken bijwerken en maskeren. Kies de kleur in het selectiescherm - HIER vind je de kleurenkaart. Flacon: 250ml.

Maak het leer voordat jij het behandelt, eerst schoon met Lederreiniger. De transparante versie van deze verzorgingscreme kun jij voor alle kleuren leer gebruiken. Bestel direct een paar stofdoeken mee: ideaal om het leer mee te reinigen en in de was te zetten. Voor onderhoud van suede bestel jij Reiniging voor Suede en Leer.

Leren meubels verzorgen

Leather Cosmetic van Cathiel is een moderne verzorgings- en onderhoudscreme met UV-filter om het leer langer zijn originele kleur te laten behouden . De leercreme geeft een optimale verzorging voor vol aniline en gedekverfde ledersoorten. Dit onderhoudsmiddel is NIET geschikt voor open leersoorten, zoals suede en nubuck.

Hoe te gebruiken?

De Cosmetic Verzorgingscreme geeft voeding en houdt het leer zacht en soepel. Tevens laat het product een beschermend laagje achter dat, waardoor je vuil en ballpoint-inkt gemakkelijk verwijdert. Gebruik van Leder Optima geeft je leren meubels een verzorgde uitstraling. Maak het leer vooraf goed schoon met een Lederreiniger. Vervolgens laat jij het leer drogen. Breng hierna de verzorgingscreme aan met een klamvochtige doek - Breng de creme aan met ronddraaiende bewegingen om strepen te voorkomen. Breng een niet al te dikke laag aan van de creme en laat dit een paar uur intrekken. Nu kan jouw bankstel er weer een tijdje tegen!

Op kleur brengen

Zoals jij kunt zien in het selectiescherm, kan jij de verzorgingscreme in een flink aantal kleuren bestellen. De kleur wordt bijgewerkt en opgefrist door middel van het pigment in de creme. De kleur is niet dekkend, maar versterkt de al aanwezige kelur van de deklaag. Kies dus een kleur die zo dicht mogelijk bij jouw bankstel komt of kies voor 1 tint donkerder.

Specificaties:

Inhoud: 250 ml. De juiste kleur kies jij in het selectiescherm. De kleurenkaart kan jij HIER in detail bekijken. De onderste optie in het selectiescherm is de kleurloze variant: deze is iets voordeliger dan de versie met pigment.

Meer voor leer:

  • Lederreiniger
  • Leerverzorging - Neutraal
  • Reiniger voor Suede en Leer
  • Een zachte ouderwetse stofdoek

Nog even dit:

Op de kleurenkaart vind jij meer kleuren dan in het selectiescherm. De kleuren uit het selectiescherm zijn uit voorraad leverbaar - 1 flacon is voldoende voor een 2- en 3zits bankstel. Wil jij een andere kleur bestellen? Neem dan HIER contact met ons op - Houd in dat geval rekening met een levertijd van 8-9 dagen. De kleurenkaart kan jij HIER in detail bekijken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Leerverzorging met pigment - Kies een Kleur

  • Merk: Cathiel
  • Model:82513001C
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Suede en Leer Reiniger. Suede en Leer Reiniger: één doeltreffend middel om suede en gladleer te rei..

€12,50

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Verzorgingscreme voor lederen meubels - Kleurloos

Verzorgingscreme voor lederen meubels - Kleurloos

Leren meubels verzorgenLeren meubels verzorgen - Transparante verzorgingscreme.Fournituren - Meubelv..

€13,95

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leer schoonmakenLeer schoonmaken - Lederreiniger voor Glad LeerFournituren - Meubelverzorging: Vloei..

€9,95

Tags: Leeronderhoud, cosmetisch leeronderhoud, cosmetisch leeronderhoud kopen, cosmetisch leeronderhoud bestellen, cosmetisch leeronderhoud online, leren bank verzorgen, leren bank reinigen, leren bank beschermen, leer verzorgen, leer reinigen, leer beschermen, lederreiniger