• Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.

Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoen

Stofdoek kopen? Alles lekker schoon: Lekkere grote stofdoek van 100% katoen. Een stofdoek heeft misschien een ouderwets imago, maar is onmisbaar in jouw huishouden. Deze lekkere grote stofdoek is maar liefst 50 x 50 centimeter groot en ligt lekker in de hand. De stofdoek is gemaakt van zachte flanel van 100% katoen en wasbaar tot 40°. Afmeting: 50 x 50cm. Kleur: Geel. Verkoop per stuk.

Maak jouw basis uitrusting schoonmaakartikelen op orde: een ouderwetse dweil en een schone vaatdoek heb jij dagelijks nodig. Gebruik jij deze stofdoek om meubelen in de was te zetten? Ook antiekwas en meubelolie bestel jij gewoon bij ons.

Een goeie stofdoek.

Vroeger had ieder huishouden traditioneel een zogenaamd stofdoeken mandje in de kast staan. Daar lagen de meest gebruikte schoonmaakproducten, zoals de verschillende opzetstukjes voor de stofzuiger, een flesje meubelwas en een lekkere katoenen stofdoek. Natuurlijk zijn we anders gaan schoonmaken dan toen: het moet sneller, gemakkelijker en er zijn nog maar weinig mensen die op de knieën de plintjes afstoffen. Maar toch gaat er, als je effectief stof wilt verwijderen, niks boven zo'n lekkere zachte katoenen stofdoek!

Makkelijk wasbaar.

Door synthetische namaakproducten heeft de stofdoek een slechte naam gekregen. Maar je zult zien dat je een echte flanellen stofdoek niet moet onderschatten: stof afnemen met een traditionele stofdoek is zeer effectief. De zachte doek wordt licht statisch door de wrijvende beweging over harde oppervlakken. Hierdoor verwijder je super snel een grijze laag stof van je tafel, kasten of vensterbank. Regelmatig even de stofdoek uitkloppen uit de raam of vanaf het balkon en je bent het stof direct kwijt! Omdat de stofdoek gemaakt is van zeer zachte flanellen katoen, loop je geen risico op beschadigingen of krassen op je kostbare meubels of glasplaten. De stofdoek ligt gemakkelijk in de hand, je klopt hem snel uit en als de stofdoek echt vies is geworden, gooi je hem gewoon eventjes in de wasmachine!

Specificaties:

Samenstelling:100% katoen. Kleur: Geel. Afmeting: 40 x 50cm. Wasbaar tot 40°. Verkoop per stuk.

Alles lekker schoon:

Kijk jouw keukenkastje even na voordat jij gaat bestellen: misschien wil jij dan ook wel een goede dweil en een paar vaatdoeken meebestellen. Ook onze antiekwas en meubelolie, die worden gemaakt in Limburg, zijn van ouderwets goede kwaliteit. TIP: Bestel een extra stofdoek mee. Zo heb je een reserve exemplaar voor als je stofdoek in de was is. Of je legt er eentje boven en eentje beneden neer: dan heb je altijd snel een stofdoek bij de hand!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

  • Merk: Wecoline
  • Model:11000401
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Antiekwas op basis van bijenwas - Kies een kleur

Antiekwas op basis van bijenwas - Kies een kleur

BoenwasBoenwas - Antiekwas voor restauratie en onderhoudFournituren - Meubelverzorging: Wiertz Antie..

€11,95

Meubelolie - Kies voor licht of donker

Meubelolie - Kies voor licht of donker

Plantaardige MeubeloliePlantaardige meubelolie - Voor onderhoud van gelakt houtFournituren - Meubelv..

€11,95

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek Multicolor.Vaatdoek Multicolor 100% katoen.Alles lekker schoon: Badstof Vaatdoek. Een vaatd..

€1,99

Tags: Stofdoek, gele stofdoek, katoenen stofdoek, antiekwas, meubelwas, meubels in de was, stof afnemen, zachte stofdoek, flanellen stofdoek, stofdoek flanel.