Ouderwetse Dweil 100% katoen

Ouderwetse Dweil 100% katoen
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=74
Levertijd: Op Voorraad
€5,95
Aantal:

Ouderwetse dweil.

Ouderwetse dweil van 100% katoen. Dit extra grote model neemt goed op en gaat lekker lang mee, ook na veelvuldig wassen.

We horen het vaak in onze winkel: waar koop je vandaag de dag nog een lekkere ouderwetse dweil? Veel dweilen zijn tegenwoordig gemaakt van zogenaamd non-woven materiaal. Ze zijn er bijna hetzelfde uit als de katoenen dweilen die je je nog van vroeger herinnert, maar vocht opnemen doen ze nauwelijks. Een goede dweil is van 100% katoen en licht geruwd. Katoen is een zeer goede vochtopnemer: de holle vezels absoberen veel vocht, dat je er door het uitwringen van de dweil ook gemakkelijk weer uit laat lopen: en dat is precies waar een goede ouderwetse dweil aan moet voldoen!

Deze 100% katoenen dweil komt uit Duitsland. Het is een stevige, dikke dweil die je kunt gebruiken om water of vocht op te nemen of om je harde vloer mee te dweilen. De ouderwetse dweil is extra groot. Veel mensen leggen in de winter of bij regenachtig weer een katoenen dweil bij de voor- of de achterdeur. Dat scheelt je heel veel inloop en als de dweil vies wordt, gooi je die gewoon gemakkelijk in de wasmachine.

Materiaal: 100% katoen. Afmeting: 60 x 80cm.

TIP: als je een nieuwe katoenen dweil aanschaft, is het belangrijk dat je de dweil eerst een keer volledig laat absorberen met vocht. Zet de nieuwe dweil bij voorkeur een nacht in koud water: dan zuigt de katoen goed vol en neemt de dweil daarna veel beter op. Gooi een dweil nooit in de wasdroger: de katoen wordt hierdoor dermate 'opgeschud' dat ze minder goed opneemt. De ouderwetse dweil is wasbaar tot 95°.

©Bink Fournituren 2012-2020