• Stofdoek katoen 2 stuks

Ouderwetse stofdoek.

Ouderwetse stofdoek: wie kent hem niet? Vroeger had ieder huishouden traditioneel een zogenaamd stofdoeken mandje in de kast staan. Daar lagen de meest gebruikte schoonmaakproducten, zoals de verschillende opzetstukjes voor de stofzuiger, een flesje meubelwas en een lekkere katoenen stofdoek. Natuurlijk zijn we anders gaan schoonmaken dan toen: het moet sneller, gemakkelijker en er zijn nog maar weinig mensen die op de knieën de plintjes afstoffen. Maar toch gaat er, als je effectief stof wilt verwijderen, niks boven zo'n lekkere zachte katoenen stofdoek!

Door synthetische namaakproducten heeft de stofdoek een slechte naam gekregen. Maar je zult zien dat je een echte flanellen stofdoek niet moet onderschatten: stof afnemen met een traditionele stofdoek is zeer effectief. De zachte doek wordt licht statisch door de wrijvende beweging over harde oppervlakken. Hierdoor verwijder je super snel een grijze laag stof van je tafel, kasten of vensterbank. Regelmatig even de stofdoek uitkloppen uit de raam of vanaf het balkon en je bent het stof direct kwijt! Omdat de stofdoek gemaakt is van zeer zachte flanellen katoen, loop je geen risico op beschadigingen of krassen op je kostbare meubels of glasplaten. De stofdoek ligt gemakkelijk in de hand, je klopt hem snel uit en als de stofdoek echt vies is geworden, gooi je hem gewoon eventjes in de wasmachine!

De stofdoek van Starbright is van 100% katoen. Kleur: Geel met afgelockte rode rand. Wasbaar tot 40°. Afmeting: 40 x 50cm.

Je ontvangt 2 traditionele stofdoeken. Zo heb je een reserve exemplaar voor als je stofdoek in de was is. Of je legt er eentje boven en eentje beneden neer: dan heb je altijd snel een stofdoek bij de hand!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofdoek katoen 2 stuks

  • Merk: Starbright
  • Model: 110337
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,92
  • €3,69


Gerelateerde producten

Antiekwas

Antiekwas

Wiertz antiekwas Voor restauratie en onderhoud van al uw oude en antieke meubels. Deze meubelwas is ..

€9,95

Tags: Stofdoek, gele stofdoek, katoenen stofdoek.