• Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek Multicolor.

Vaatdoek Multicolor 100% katoen.

Alles lekker schoon: Badstof Vaatdoek. Een vaatdoek is onmisbaar op het aanrecht. Een vaatdoek gebruik jij bij de afwas, om het aanrecht of jouw keukenkastjes mee schoon te maken of voor welke sopklus dan ook. Deze vaatdoek is van 100% katoen, neemt goed op en is prima uit te wringen. Afmeting: 33 x 33cm. Verkoop per stuk.

Ook handig op jouw aanrecht is een ouderwetse wafeldoek, die door de ingeweven wafelstructuur heel veel vocht opneemt. Kijk jouw keukenkastje even na wat jij verder nodig hebt: een goede stofdoek, een schuurlapje of dweil komen bij allerlei schoonmaakklussen van pas.

Lekkere sopdoek.

Een goede vaatdoek is onmisbaar in elk huishouden. Een vaatdoek leg jij op het aanrecht, zodat jij altijd een doekje bij de hand hebt om even snel iets weg te vegen of schoon te maken. Vervang een vaatdoek iedere dag: wanneer jij de doek te lang op jouw aanrecht laat liggen, zullen schadelijke bacteriën zich er graag in nestelen. Was jouw vaatdoek om die reden ook altijd op tenminste 60°.

Professionele Schoonmaak.

Schoonmaken met professionele schoonmaakproducten: dat bespaart tijd en moeite. Schoonmaken is niet heel vervelend, maar als jij het juiste materiaal ontbeert, kan het een vervelende klus worden. Met de professionele schoonmaakartikelen van Wecoline krijg jij jouw huis écht goed schoon. Minimale inspanning met maximaal resultaat: wie wil dat nou niet?

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Materiaal: 100% katoen. Afmeting: 33 x 33cm. Kleur: Multicolor gestreept. Verkoop per stuk. Wasbaar tot 95°. Gegarandeerde kwaliteit tot 100 wasbeurten.

Alles weer lekker schoon:

Onmisbaar in de keuken: een goede dweil en een paar schuurlapjes. Een andere schoonmaaktopper van Wecoline: de ouderwetse katoenen stofdoek!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

  • Merk: Wecoline
  • Model:11007119
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Krasvrij Schuurlapje - Prijs per stuk

Krasvrij Schuurlapje - Prijs per stuk

Krasvrij schuren.Krasvrij schuren zonder risico.Alles lekker schoon: Krasvrij Schuurlapje. Sommige v..

€1,25

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Aanrechtdoekje.Aanrechtdoekje Wafeldoek: Neemt extra veel op.Alles lekker schoon: Wafeldoek. Een waf..

€1,99

Tags: Schoonmaken, stofdoek, dweil, schoonmaakproducten, professionele schoonmaakproducten, innovatieve schoonmaakproducten, innovatief schoonmaken, , werkdoek, wafeldoek, vaatdoek, vaatdoekjes, viscose doek