• Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

Aanrechtdoekje.

Aanrechtdoekje Wafeldoek: Neemt extra veel op.

Alles lekker schoon: Wafeldoek. Een wafeldoek is onmisbaar op jouw aanrechtblad. Een vaatdoek gebruik jij bij de afwas, om het aanrecht of jouw keukenkastjes mee droog te maken of voor andere huishoudelijke klusjes, waarbij jij veel water op wilt nemen. Niet voor niets worden wafeldoeken in de volksmond ook wel dweiltjes genoemd: vanwege de unieke wafelstructuur neemt de doek snel veel vocht op. De wafeldoek is van 100% katoen, neemt zeer goed op en is buitengewoon goed uit te wringen. Afmeting: 40 x 50cm. Verkoop per stuk.

Kijk jouw keukenkastje even na wat jij verder nodig hebt: een vaatdoek, een schuurlapje, stofdoek of dweil komen bij allerlei schoonmaakklussen van pas.

Wafeldoekje: Ken jij ze nog?

Ken jij ze nog van vroeger: de klassieke wafeldoeken? Een wafeldoek leg jij op het aanrecht, zodat jij altijd een doekje bij de hand hebt om water of vocht op te dweilen. Vervang de wafeldoek iedere dag: schadelijke bacteriën zijn gek op vocht en zullen zich er graag in nestelen. Was jouw wafeldoeken om die reden ook altijd op tenminste 60°.

Professionele Schoonmaak.

Schoonmaken met professionele schoonmaakproducten: dat bespaart tijd en moeite. Schoonmaken is niet heel vervelend, maar als jij het juiste materiaal ontbeert, kan het een vervelende klus worden. Met de professionele schoonmaakartikelen van Wecoline krijg jij jouw huis écht goed schoon. Minimale inspanning met maximaal resultaat: wie wil dat nou niet?

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Materiaal: 100% katoen - Wafelstructuur. Afmeting: 40 x 50cm. Kleur: Ecru met ingeweven rand. Verkoop per stuk.

Alles weer lekker schoon:

Onmisbaar in de keuken zijn behalve jouw nieuwe wafeldoek uiteraard een vaatdoek, een goede dweil en een paar schuurlapjes. Een andere schoonmaaktopper van Wecoline: de ouderwetse katoenen stofdoek!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wafeldoek 100% katoen - Neemt veel vocht op

  • Merk: Wecoline
  • Model:04040703
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Krasvrij Schuurlapje - Prijs per stuk

Krasvrij Schuurlapje - Prijs per stuk

Krasvrij schuren.Krasvrij schuren zonder risico.Alles lekker schoon: Krasvrij Schuurlapje. Sommige v..

€1,25

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek 100% katoen - Voor op het aanrecht

Vaatdoek Multicolor.Vaatdoek Multicolor 100% katoen.Alles lekker schoon: Badstof Vaatdoek. Een vaatd..

€1,99

Tags: Schoonmaken, stofdoek, dweil, schoonmaakproducten, professionele schoonmaakproducten, innovatieve schoonmaakproducten, innovatief schoonmaken, , werkdoek, wafeldoek, vaatdoek, vaatdoekjes, viscose doek