• Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

Leer schoonmaken

Leer schoonmaken - Lederreiniger voor Glad Leer

Fournituren - Meubelverzorging: Vloeibare Lederreiniger voor leren stoelen, bankstellen en al jouw andere items glad, gedekverfd leer. Leer is een prachtig en duurzaam materiaal, maar vraagt zoals alles wel om onderhoud en verzorging. Jij zal zien, dat als jij jouw leren meubels regelmatig reinigt, het leer langer meegaat en een mooie, frisse uitstraling behoudt. Reinig het leer met behulp van een droge en zachte doek. LET OP: dit product is NIET geschikt voor open leer, zoals suede, maar wel voor alle gladde leersoorten. Flacon: 150ml.

Behandel het leer na het reinigen met verzorgingscreme voor leer. De transparante versie van deze verzorgingscreme kun jij voor alle kleuren leer gebruiken. Zoek jij een creme met pigment/kleur om krasjes en lelijke plekken te maskeren? Bestel dan de verzorgingscreme met pigment. Bestel direct een paar stofdoeken mee: ideaal om het leer mee te reinigen en in de was te zetten. Voor onderhoud van suede bestel jij Reiniging voor Suede en Leer.

Glad Leer Reiniger

Leather Cosmetic Multi Cleaner van Cathiel is een milde en verzorgende lederreiniger. Dit onderhoudsmiddel is NIET geschikt voor open leersoorten, zoals suede en nubuck, maar kan jij wel gebruiken voor alle gladde leersoorten. Gebruik de lederreiniger voor jouw leren bankstel, leren stoelen en voor autostoelen. Maar ook voor een leren tas, leren laarzen of schoenen kan jij deze lederreiniger prima gebruiken.

Hoe te gebruiken?

De Cosmetic Multi Cleaner Lederreiniging maakt het leer weer lekker schoon. Maak het leer goed schoon met behulp van de Lederreiniger en een zachte, droge doek. Reinig het leer met ronddraaiende bewegingen. Vervolgens laat jij het leer drogen. Ons advies is om hierna een verzorgingscreme voor leer aan te brengen. Nu kan jouw bankstel er weer een tijdje tegen!

Specificaties:

Inhoud: 150 ml. Kleur: Transparant. Bij gekleurd leer dient het de aanbeveling om het leer van tevoren te testen op kleurechtheid - doe dit op een onopvallende plek, bijvoorbeeld aan de achterkant van de bank.

Meer voor leer:

  • Verzorgingscreme voor Leer - Transparant
  • Leerverzorging met pigment
  • Reiniger voor Suede en Leer
  • Een zachte ouderwetse stofdoek

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Leder Reiniger - ook voor lederen meubels

  • Merk: Cathiel
  • Model:825130
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Combi Clean & care - Reinigingsschuim voor Suede en Glad Leer

Suede en Leer Reiniger. Suede en Leer Reiniger: één doeltreffend middel om suede en gladleer te rei..

€12,50

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Verzorgingscreme voor lederen meubels - Kleurloos

Verzorgingscreme voor lederen meubels - Kleurloos

Leren meubels verzorgenLeren meubels verzorgen - Transparante verzorgingscreme.Fournituren - Meubelv..

€13,95

Leerverzorging met pigment - Kies een Kleur

Leerverzorging met pigment - Kies een Kleur

Leren meubels verzorging en kleurLeren meubels verzorging en kleur - Kies een Kleur.Fournituren - Me..

€14,95

Tags: Leeronderhoud, cosmetisch leeronderhoud, cosmetisch leeronderhoud kopen, cosmetisch leeronderhoud bestellen, cosmetisch leeronderhoud online, leren bank verzorgen, leren bank reinigen, leren bank beschermen, leer verzorgen, leer reinigen, leer beschermen, lederreiniger