Band-Lint-Koord

Band-Lint-Koord

Band, lint, koord

Band, lint, koord... Hoeveel meter heb jij nodig?

Fournituren: Band, lint en koord bestel jij gewoon per meter. Had jouw oma vroeger ook een hele grote doos vol lint en koor? Al die bandjes en kantjes zijn heerlijk om in te snuffelen en als Oma eens iets voor me maakte, vond je daar meestal jouw favoriete bandje of kantje in verwerkt. Misschien ben jij inmiddels zelf een verzamelaar en zijn het nu jouw kinderen die graag met jouw voorraad band spelen.

Diverse soorten band, koord en lint

Voor basisband, zoals keperband en biaisband, kun jij natuurlijk bij ons terecht. Evenals voor satijnlint, ribslint, fluweelband en vouwtres. Een nieuw koordje voor in jouw trainingsbroek? Ook hiervoor kun jij kiezen uit verschillende maten, soorten en kleuren. En de bijpassende kleur koordstoppers bestel jij ook gewoon bij ons. Klittenband leveren wij in een plakbare of vernaaibare versie, uiteraard ook in diverse kleuren.

Van de rol geknipt

Een aantal soorten band zijn alleen verkrijgbaar op kaartjes van enkele meters. Maar verreweg het grootste gedeelte van ons band, lint en koord knippen wij voor jou van de rol. Zo bestel jij nooit teveel, maar gewoon precies wat jij nodig hebt. Bij ieder product lees jij of je dit per meter kunt bestellen. In het selectiescherm kun jij vervolgens de kleur bepalen.


Verfijnd zoeken