• Tapijt Foam - Voor meubels, karpetten en trappen

Tapijtreiniger Schuim

Tapijtreiniger Schuim voor bekleding en vloerbedekking

Vloerbedekking reinigen of plaatselijk behandelen van vlekken in bekleding doe jij met Hagerty Foam Shampoo. Omdat jij het reinigingsschuim voor tapijt gedoseerd kunt aanbrengen, is het geschikt voor periodieke reiniging van tapijten of bekleding maar ook voor het plaatselijk behandelen van een vetvlek. Met Hagerty Tapijtschuim reinig jij moeiteloos een karpet, trapbekleding en tapijttegels. Tevens verwijder jij (vet)vlekken uit de vloerbedekking of reinig jij autostoelen, tuinkussens en jouw matras. Alles dat je nodig hebt is een goede borstel en een spons. Hagerty tapijtreiniging reinigt en beschermt tegen vlekken en huismijt. Inhoud: 500 gram – voor 10/20 m2.

Vloerkleden en wasbare meubelstoffen van wol of zijde kan jij reinigen met Hagerty Dry Shampoo. Voor het inmasseren van het tapijtschuim gebruik je een spons. Houd jouw stoffen bekleding tussentijds schoon met één van onze borstels voor kleding en meubilair.

Vloerbedekking reinigen met foam shampoo

Vaste vloerbedekking, karpetten of fijne meubelstof – jij reinigt het allemaal snel en eenvoudig met tapijtreiniging van Hagerty. Hagerty Foam shampoo is zowel geschikt voor het plaatselijk behandelen van (vet)vlekken als voor het periodiek reinigen van tapijt en bekleding. En het is nog makkelijk in het gebruik ook.

Vloerbedekking reinigen – Hoe doe je dat?

Voor het reinigen haal je de stofzuiger grondig over het te reinigen oppervlak. Breng de Hagerty foamshampoo gelijkmatig aan op een afstand van ongeveer 50cm. Masser het schuim in met een SPONS. Werk bij vlekken altijd naar de kern van de vlek en behandel niet meer dan 1m2 tegelijk. Laat het schuim rustig opdrogen - Vervolgens grondig stofzuigen. De tapijtshampoo verwijdert stof en vuil en laat een verfrissende geur achter, zonder structuur of kleur van de bekleding aan te tasten. Bovendien laat de tapijtreiniger een beschermende laag achter tegen vuil en huismijt.

Hagerty – Ook voor jouw zilver

Dit topproduct voor tapijt en meubelstoffen is van Hagerty – bekend van haar uitstekende producten voor verzorging en onderhoud van zilver, koper en andere edelmetalen. Deze producten kan jij HIER bestellen.

Specificaties:

Hagerty Foam shampoo voor tapijt, karpetten en meubelstof, zoals autostoelen en stoffen meubels. Altijd VOORAF TESTEN op kleurvastheid - Behandel niet meer dan 1m2 tegelijk. Inhoud: 600 gram.

Meubels schoonhouden met:

  • Tapijt dry shampoo – voor NIET-wasbare bekleding, zoals wol en zijde
  • Meubelborstel voor het schoonhouden van stoffen meubels en kleding
  • Meubelborstel van rubber voor het verwijderen van dierenharen
  • Een sponsje voor het boenen op stof of leer

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tapijt Foam - Voor meubels, karpetten en trappen

  • Merk: Hagerty
  • Model:733429
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €15,95


Gerelateerde producten

Tapijt dry shampoo - Droge reiniger voor taijt en meubels

Tapijt dry shampoo - Droge reiniger voor taijt en meubels

Tapijt Droog shampoo Tapijt Droog shampoo voor bekleding en vloerbedekkingVloerbedekking reinigen do..

€16,95

Vlekkenverwijderaar tapijt en karpet - Verwijdert geurtjes en vlekken

Vlekkenverwijderaar tapijt en karpet - Verwijdert geurtjes en vlekken

Vlekkenreiniger voor tapijt en karpetVlekkenreiniger voor tapijt en karpet met oxy-geur verwijderaar..

€9,95

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€39,95

Natuursponsje voor leer en textiel

Natuursponsje voor leer en textiel

NatuursponsjeNatuurspons om schoenen mee schoon te maken – 9x7x3cm.Schoenverzorging: Schoenen effect..

€1,99

Tags: Tapijtshampoo, tapijtreiniger, tapijt droog shampoo, tapijt dry shampoo, dry shampoo, hagerty, vloerbedekking schoonmaken, vloerbedekking reinigen, tapijt reinigen, tapijt schoonmaken, bekleding reinigen, matras reinigen, trap reinigen, trap schoonmaken, matras schoonmaken, bekleding schoonmaken, stoffen meubels schoonmaken, autostoelen schoonmaken, kussens schoonmaken