• Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.

Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.

Borstel met echt haar: De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Bekijk HIER ons assortiment kledingborstels of kies voor DEZE zachte glansborstel voor jouw meubilair.

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze speciale meubelborstel? Gestoffeerde meubels zijn gek op stof: vooral in hoeken van jouw bankstel of jouw stoffen fauteuils kan stof zich gemakkelijk ophopen. De mond van de stofzuiger en zelfs de speciale mondstukjes die jij er bij hebt gekregen, zijn vanwege het gebruikte kunststof vaak te hard om ze zonder risico los te laten op jouw kostbare meubels. Met een speciale meubelborstel loop jij echter geen enkel risico. De varkensharen zijn zacht genoeg voor allerlei soorten meubelstof, maar stevig genoeg om stof effectief los te maken en te verwijderen.

De speciale vorm van de klassieke meubelborstel maakt het ook mogelijk om goed in hoeken en ronde vormen te borstelen. Bovendien kun je deze borstel ook gebruiken als kledingborstel: 2 vliegen in 1 klap dus! Zo borstel je eenvoudig stof en haren van schouders en rug. De kledingborstel is geschikt voor het afborstelen van allerlei kleding, zoals een wollen jas, een gebreid vest of een glanzend colbert.

Materiaal: Handvat van geolied beukenhout. De borstel zelf is van licht varkenshaar. Afmeting: 29cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

  • Merk: Redecker
  • Model:441030
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €39,95


Tags: Kledingborstel, borstel voor kleding, meubelborstel, meubels borstelen, kleding borstelen, meubels afborstelen, kleding afborstelen, meubels vrij van haren, meubels schoonmaken, meubelstof schoonmaken, schuier