• Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborsteltje.

Kledingborsteltje voor in jouw binnenzak of handtas.

Borstels van echt haar – Kledingborstel. Wanneer jij ergens heen gaat, wil jij goed voor de dag komen. Een belangrijke afspraak, een sollicitatiegesprek of een eerste date… Waar jij ook heen gaat: je kan maar één keer een eerste indruk maken. Thuis spic en span vertrokken, maar bij aankomst op jouw afspraak toch nog even snel een borstel over jouw jas of colbert halen? Met deze compacte kledingborstel doe jij dit snel en afdoende. De varkensharen van de kledingschuier maken schouders, mouwen of broekspijpen snel vrij van stof, pluisjes of roos. Vanwege het compacte formaat past de kledingborstel in iedere binnenzak of in een voorvak van jouw handtas. De compacte kledingschuier is gemaakt van perenhout en zwijnenhaar. Afmeting: 13,5cm – 2 borstelrijen. Verkoop per stuk.

Ook een haarborstel wil jij altijd bij je hebben. Wij hebben een speciaal handtas-model voor je. Of gebruik een klein zakkammetje van vloeibaar hout: het duurzame alternatief voor plastic. Voor thuis wil jij misschien een groter model kledingborstel? En wat dacht je van die handige anti-pluisborstel? Die maakt jouw (be)kleding vrij van katten- of hondenharen.

Handtas Kledingborstel - Altijd verzorgd

Het is misschien ouderwets, maar gepoetste schoenen, gekamde haren en een schone en gestreken outfit maken echt nog altijd verschil bij een eerste kennismaking. Maar ook als jij op weg bent naar een familiebijeenkomst, een spannend eerste afspraakje of gewoon even bij Oma langs gaat… jouw verschijning kan altijd wel wat aandacht gebruiken. Met deze mini kledingborstel kan jij snel en ongemerkt jouw jas, blazer of rokje vrijmaken van pluis, stof en haren.

Past in iedere binnenzak.

De handtas kledingborstel is voorzien van 2 borstelrijen van stevig zwijnenhaar. Het gebruikte hout is geolied perenhout. Smeer het hout één keer in de zoveel tijd in met een klein beetje olie op keukenpapier en het hout blijft vrij van vocht en vlekken. Vanwege het compacte formaat van minder dan 14 centimeter past de kledingborstel in iedere tas of (binnen)zak.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied perenhout; zwart zwijnenhaar. Afmeting: 13,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Andere oplossingen om goed voor de dag te komen:

  • Handtas Haarborstel
  • Duurzaam zakkammetje
  • Pluisborstel om dierenharen te verwijderen
  • Kledingborstel – Groot model

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

  • Merk: Redecker
  • Model:421010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Kledingborstel - Met handvat

Kledingborstel - Met handvat

Kledingborstel van echt haar.Kledingborstel van echt haar - Schuier voor kleding.Borstels van echt h..

€24,95

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Haarborstel voor op reis.Haarborstel voor op reis: haarborstel olijfhout met echt haar.Haarborstels:..

€29,95

Tags: Kledingborstel, borstel voor kleding, schuier, kledingschuier, glansborstel, borsteltje, zakborstel, tasborstel, handtasborstel, kledingschuier