• Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Haarborstel voor op reis.

Haarborstel voor op reis: haarborstel olijfhout met echt haar.

Haarborstels: Waarom een haarborstel met natuurlijk haar? Deze echte haarborstel is duurzaam, heeft een lange levensduur en is beduidend beter voor je haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt met gebruik van varkens- of nog steviger zwijnenhaar. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen belastend voor het milieu, maar zal ook de kwaliteit van jouw haar niet ten goede komen. Voor deze compacte houten haarborstel heeft onze Duitse borstelmaker alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De borstel is van duurzaam olijfhout; de gebruikte haren zijn van stevig zwijnenhaar. Omdat het hout van de haarborstel gewaxed is, is deze goed bestand tegen vocht en vlekken. Vanwege het compacte formaat van 17,5cm lengte, past de haarborstel in iedere handtas of binnenzak. Zo kom jij voortaan altijd en overal goed voor de dag. Verkoop per stuk.

Wij leveren een vergelijkbare handtas haarborstel ook in voordeliger perenhout. Voor het onderhoud van de haren van de borstel, leveren wij een speciale reinigingsset voor borstels en kammen. En met onze mini kledingborstel maak jij ook onderweg jouw kleding vrij van stof, roos en haren.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Om die reden stappen steeds meer mensen over naar producten van natuurlijke en afbreekbare materialen. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal is bovendien, dat een natuurlijke vezel jouw haar niet zo zal aantasten als een borstel van nylon, plastic of metaal.

Altijd goed voor de dag.

Deze handtashaarborstel past in een voorvak van een damestas of in de binnenzak van een herencolbert. Zo kom jij dus altijd goed voor de dag: op sollicitatie, bij klanten, vrienden of de eerste keer op bezoek bij jouw schoonmoeder. Als je haar maar goed zit… we zeggen het niet voor niets, toch?

Specificaties:

Materiaal: Gewaxed olijfhout – 7 rijen borstels van stevig zwijnenhaar. Lengte: 17,5cm. Dit model is geschikt voor dun en fijn haar. Verkoop per stuk.

Meer voor onderweg:

  • Handtas Haarborstel olijfhout
  • Handtas Kledingborstel
  • En voor als je weer thuis bent: Reinigingsset voor borstels & Kammen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

  • Merk: Redecker
  • Model:880006
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,95


Gerelateerde producten

Haarborstel hout - 5 rij voor dik haar

Haarborstel hout - 5 rij voor dik haar

Haarborstel Hout Haarborstel Houten pennen - Voor dik haarHaarborstel van duurzaam materiaal: waarom..

€24,95

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborsteltje.Kledingborsteltje voor in jouw binnenzak of handtas.Borstels van echt haar – Kledi..

€8,95

Haarborstel olijfhout - 5 rij voor dikker haar

Haarborstel olijfhout - 5 rij voor dikker haar

Haarborstel olijfhoutHaarborstel olijfhout - zwijnenhaar: voor dik haar.Waarom kies je voor een haar..

€29,95

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: haarborstel voor in de handtas, handtas haarborstel, haarborstel zwijnenhaar, haarborstel olijfhout, 721207