Pluisborstel voor kleding en meubels

Pluisborstel voor kleding en meubels - Inclusief 2 x navulling

Fournituren – Kledingborstel met handvat. Deze kledingborstel is speciaal ontworpen voor het snel en effectief pluisvrij maken van kleding, gordijnen en bekleding. Het principe is heel simpel: de borstel is voorzien van een kleeflaag. Door de kledingroller over de stof te rollen, blijven (dieren)haren, pluisjes en los stof plakken. Klaar? Dan scheur jij het gebruikte papier eenvoudig van de roller. De kledingborstel is gemaakt van stevig kunststof en steeds opnieuw navulbaar. Afmeting: 23cm. Jij ontvangt een kledingroller met startrol plus 2 stuks navulling - totale inhoud: 72 vellen.

Ook de kunststof pluisborstel maakt jouw (be)kleding vrij van katten- of hondenharen - na gebruik spoel jij het rode oppervlak van de borstel af onder de kraan. Voor onderweg hebben we een speciale handtas kledingborstel, die past in iedere tas of binnenzak. Met een wolkam vervwijder jij viltjes en pilletjes van wol. Verkrijgbaar in kunststof of in een duurzame, houten versie.

Kleefroller - Superpraktisch en altijd verzorgd

Het is misschien ouderwets, maar gepoetste schoenen, gekamde haren en een schone en gestreken outfit maken echt nog altijd verschil bij een eerste kennismaking. Maar ook als jij onverwacht visite krijgt, wil je soms snel een borstel over jouw kleding of over de bank halen.. Met deze pluisborstel maak jij snel en doeltreffend kleding, gordijnen of meubelstof vrij van pluis, stof en haren.

Navulbaar

De pluisborstel is voorzien van een kleefrol met 24 vellen. Rol de borstel eenvoudig over de stof of bekleding. Haren van mensen of huisdieren, stof, pluizen en losliggend vuil worden eenvoudig meegenomen. Klaar? Verwijder het vel en rol de rol door tot het volgende vel. Zodra de rol helemaal gebruikt is, kan jij deze eenvoudig vervangen met een nieuwe rol. Jij ontvangt 1 pluisborstel inclusief een startrol PLUS 2 rollen met navulling. Zo ben jij in één koop voorzien van 72 vellen voor de kleefroller.

Heb jij al een kleefroller?

Heb jij de kleefroller al eerder aangeschaft en wil jij alleen de navulling ontvangen? Geef dan even aan bij de opmerkingen op het bestelformulier dat jij ALLEEN NAVULLING wilt ontvangen. In dat geval ontvang jij 2 x 2 rollen navulling ZONDER basisset - totale inhoud is in dat geval 96 vel.

Specificaties:

Samenstelling: Kledingroller van kunststof. Afmeting: 23 centimeter. Inclusief 3 rollen met elk 3,2 meter kleefrol - totale inhoud: 72 vel. Indien jij aangeeft dat jij ALLEEN NAVULLING wilt ontvangen, ontvang jij geen roller, maar enkel 4 rollen met navulling.

Andere oplossingen om goed voor de dag te komen:

  • Handtas Kledingborstel
  • Pluisborstel om onder andere dierenharen te verwijderen
  • Met een Prym wolkam snijd jij viltjes van wol - verkrijgbaar in kunststof of in een duurzame houten uitvoering

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Pluisroller + 2 extra rollen kleefstrips

  • Merk: Prym
  • Model:610720-610721
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95
  • €7,95


Gerelateerde producten

Pluisborstel Kunststof - Afspoelen onder de kraan

Pluisborstel Kunststof - Afspoelen onder de kraan

Pluisborstel voor kleding en meubelsPluisborstel voor kleding en meubels - AfwasbaarFournituren – Kl..

€9,95

Wolkam - Verwijdert vervilting van wol

Wolkam - Verwijdert vervilting van wol

Wolkam.Wolkam: verwijdert pluizen en bolletjes van wollen kleding.Fournituren: Wolkammetje. Met een ..

€4,95

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborsteltje.Kledingborsteltje voor in jouw binnenzak of handtas.Borstels van echt haar – Kledi..

€8,95

Duurzaam alternatief: Wolkam van hout

Duurzaam alternatief: Wolkam van hout

Wolkam van hout.Wolkam van hout: verwijdert pluizen en bolletjes van wollen kleding.Fournituren: Wol..

€7,30

Tags: Kleefrol, kleefrol Hema, kleefrol bol.com, Fournituren, fournituren pluisrol, pluisrol, prym, prym pluisrol, pluisrol kopen, pluisrol bestellen, pluisrol online kopen, pluisrol online bestellen, pluisrol haarlem, pluisrol Amsterdam, kleefrol kopen, kleefr