Zweetvlekken voorkomen? Daarvoor gebruik je sousbras

Fournituren - Sousbras voor bovenkleding. Het gebruik van sousbras biedt jouw kleding bescherming tegen transpiratievlekken. Vlekken door transpiratie of het gebruik van deodorant zijn vaak lastig schoon te krijgen en tasten jouw kleding aan. Met sousbras bescherm je je bovenkleding tegen dit soort vlekken. De sousbras zijn gemakkelijk te bevestigen. Je kunt ze met een paar steekjes vastzetten onder het armsgat. Of gebruik een speciaal sousbras veiligheidsspeldje: hiermee kun je de sousbras gemakkelijk aanbrengen en verwijderen om ze te kunnen wassen voor een volgend gebruik.


Sousbras leveren wij in 3 maten, in wit of in zwart. Bovendien is er ook een speciaal model beschikbaar voor mouwloze kleding of voor kleding met korte mouwen. Uiteraard kan jij de handige sousbras speldjes ook bij ONS bestellen. HIER vind jij het volledige assortiment, zodat jij op jouwgemak kunt kiezen. Heb jij kleding waar al transpiratievlekken inzitten? Die verwijder jij snel en effectief met DEZE vlekkenduivel.Voorkom ontsierende zweetvlekken

Zweten is niets anders dan een natuurlijk verschijnsel om jouw lijf op temperatuur te houden. Dit neemt niet weg dat zweetvlekken in kleding niet mooi zijn en op sommige stoffen zelfs blijvende vlekken achterlaten. Die vlekken ontstaan overigens over het algemeen meer door gebruik van deodorant dan door het eigenlijke zweten. Met sousbras kan jij dit probleem heel eenvoudig oplossen. Sous-bras zijn zeer geschikt om te gebruiken in hoogwaardige en fijne stoffen, zeker als je die stoffen moeilijk of alleen op lage temperaturen kunt wassen.Sousbras – wat zijn dat?

Sousbras zijn kleine, halfronde lapjes van katoen. Door de sousbras op de juiste plek in het armsgat te bevestigen vangt de sousbras het zweet op en beschermt jouw kleding tegen vlekken. Sousbras zijn wasbaar tot 60°. Heb jij al transpiratie- of deodorantvlekken in jouw kleding? Met DEZE vlekkenduivel verdwijnen ze als sneeuw voor de zon!Related products: