• Vlekkenduivel Zweet en Deodorantvlekken

Zweetvlekken verwijderen.

Zweetvlekken verwijderen doe je effectief met deze speciale Vlekkenduivel van DrBeckmann. Ook werkzaam tegen vlekken ontstaan door roest en door het gebruik van deodorant.

Zeg je Vlek, dan zeg je DrBeckmann: deze leverancier levert al vele jaren de meest effectieve vlekkenduivels tegen allerlei lastige vlekken, die je door normaal wassen niet of onvoldoende schoon krijgt. Even voorbehandelen met een speciale Vlekkenduivel en je kunt de lastigste vlekken uit je kleding verwijderen.

Op zich ontstaan de meeste zweetvlekken niet door de transpiratie op zich. Het is eerder het gebruik van je deodorant die, in combinatie met bacteriën en zweet de vlek doet ontstaan. Om zweetplekken te voorkomen kun je diverse maatregelen nemen. Denk aan het gebruik van sousbras in je bovenkleding: deze katoenen lapjes vangen het zweet op en zorgen ervoor dat je bovenkleding schoon blijft. Of gebruik een natuurlijke deodorant van aluin: je zult zien dat dit de transpiratievlekken aanmerkelijk vermindert!

Toch zweetplekken in je kleding? Gebruik de speciale Vlekkenduivel tegen Zweet, Roest- en Deodorantvlekken. De speciaal ontwikkelde reductieformule neutraliseert de oxidatie en verwijdert daarmee de vlek. Effectief tegen lelijke plekken ontstaan door: Zweet, Roest of Deodorant.

Gebruiksaanwijzing: Maak de vlek door en door nat met de vlekkenduivel. Laat de vloeistof 60 minuten inwerken, maar laat deze niet opdrogen. Daarna kun je de kleding als normaal wassen. Niet wasbare stoffen? Dan kun je de vlek met een goed natte doek grondig afdeppen na de bovengenoemde vlekverwijdering.

Roestplekken in de badkamer, op tegels, het bad enzovoort? Ook deze kun je eenvoudig verwijderen door een met de Vlekkenduivel doordrenkte doek op de vlek te leggen. Laat dit geruime tijd inwerken en verwijder vervolgens de vlek met een niet al te harde borstel en overvloedig water. Niet geschikt voor marmer en zuurgevoelige oppervlakken.

Inhoud: 100 ml. Samenstelling: Minder dan 5% anionogene oppervlakteactieve stoffen. Methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.

Andere lastige vlek? De Vlekkenduivels van DrBeckmann zijn er in 8 varianten: voor iedere vlek de juiste oplossing!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vlekkenduivel Zweet en Deodorantvlekken

  • Merk: DrBeckmann
  • Model: 871829
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,09


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels

Vlekkenduivels

Dr. Beckmann vlekkenduivels zijn onmisbaar in elk huishouden Er is een vlekkenduivel voor elke vlek..

€4,09

Tags: Zweetvlek, zweetplek, vlek door zweet, transpiratievlek, transpiratievlek, vlek door transpiratie, deovlek, deoplek, vlek door deo, deodorantvlek, deodorantplek, vlek door deodorant, roestplek, roestvlek, roest verwijderen, zweet verwijderen, zweten voorkomen, zweten genezen, transpireren genezen, transpireren voorkomen, aluin, aluin deodorant, sousbras, sous-bras, sous bras