• Sousbras 3/4 voor korte mouwen zwart

Transpiratievlekken voorkomen

Transpiratievlekken voorkomen door gebruik van sousbras

Fournituren - Sous-bras voor korte mouwen. Het gebruik van sousbras biedt bescherming tegen transpiratievlekken. Vlekken door transpiratie of het gebruik van deodorant zijn vaak lastig te verwijderen en tasten je kleding aan. Met sous-bras van Prym bescherm je je bovenkleding met korte mouwen tegen dit soort vlekken. De sous-bras zijn gemakkelijk te bevestigen. Je kunt ze met een paar steekjes vastzetten onder de mouwinzet. Of gebruik een speciaal sous-bras veiligheidsspeldje: hiermee kun je de sous-bras gemakkelijk aanbrengen en verwijderen om ze te kunnen wassen voor een volgend gebruik.Kleur: Zwart. Verkoop per paar.

Sousbras leveren wij ook voor lange mouwen of voor mouwloze kleding. Er zijn verschillende maten beschikbaar in wit of zwart. Uiteraard kan jij de handige sousbras speldjes ook bij ons bestellen.

Voorkom ontsierende zweetplekken

Zweten is niets anders dan een natuurlijk verschijnsel om jouw lijf op temperatuur te houden. Dit neemt niet weg dat zweetvlekken in kleding niet mooi zijn en op sommige stoffen zelfs blijvende vlekken achterlaten. Die vlekken ontstaan overigens over het algemeen meer door gebruik van deodorant dan door het eigenlijke zweten. Met sousbras kan jij dit probleem heel eenvoudig oplossen. Sous-bras zijn zeer geschikt om te gebruiken in hoogwaardige en fijne stoffen, zeker als je die stoffen moeilijk of alleen op lage temperaturen kunt wassen.

Sousbras – wat zijn dat?

Sousbras zijn kleine, halfronde lapjes van katoen. Door de sousbras op de juiste plek in de mouw of de mouwaanzet te bevestigen vangt de sousbras het zweet op en beschermt jouw kleding tegen vlekken. Sousbras zijn wasbaar tot 60°. Heb jij al transpiratie- of deodorantvlekken in jouw kleding? Met DEZE vlekkenduivel verdwijnen ze als sneeuw voor de zon!

Verschillende modellen:

Sousbras van Prym zijn verkrijgbaar in verschillende versies: de vorm van de sousbras is afgestemd op maatvoering en gebruik. Dit model is te gebruiken in kleding met een korte mouw, zoals zomer- of sportkleding. Voor kleding met lange mouw of voor mouwloze kleding zijn aparte modellen beschikbaar.

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Zwart. Ook verkrijgbaar in wit. Wasbaar tot 60°. Verkoop per paar.

Maatvoering:

Deze versie is geschikt voor kleding met korte mouwen. Sousbras zijn verkrijgbaar in verschillende versies en maten – in wit of in zwart. Gebruik van sousbras speldjes voorkomt naaiwerk!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sousbras 3/4 voor korte mouwen zwart

  • Merk: Prym
  • Model:994216
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Sousbras Veiligheidsspeld - 10 gebogen veiligheidsspeldjes

Sousbras Veiligheidsspeld - 10 gebogen veiligheidsspeldjes

Veiligheidspeldjes voor lingerieVeiligheidspeldjes voor lingerie - geschikt voor bevestiging van sou..

€4,10

Sousbras zwart Medium

Sousbras zwart Medium

Transpiratievlekken voorkomenTranspiratievlekken voorkomen door gebruik van sousbrasFournituren - So..

€7,90

Sousbras 1/2 voor mouwloze kleding wit

Sousbras 1/2 voor mouwloze kleding wit

Transpiratievlekken voorkomenTranspiratievlekken voorkomen door gebruik van sousbrasFournituren - So..

€5,10

Sousbras 3/4 voor korte mouwen wit

Sousbras 3/4 voor korte mouwen wit

Transpiratievlekken voorkomenTranspiratievlekken voorkomen door gebruik van sousbrasFournituren - So..

€5,60

Tags: Sousbras, sous-bras, transpiratievlekken voorkomen, zweetvlekken voorkomen, deodorantvlekken voorkomen, onder de oksel, overmatig zweten, zweetvlekken in kleding, deodorantvlekken in kleding, transpiratievlekken in kleding, sous-bras korte mouw, sous-bras voor korte mouw, korte mouw, prym, zweet, zweten