• Vlekkenduivel voor Zweet en Deodorantvlekken

Zweetvlekken verwijderen

Zweetvlekken verwijderen uit kleding

Zweetvlekken of deodorant vlekken in kleding verwijder jij effectief met deze speciale Vlekkenduivel van DrBeckmann. Dit vlekkenmiddel is behalve voor vlekken door transpiratie, zweetkringen en aanslag door deodorant ook werkzaam tegen roestvlekken.

Heb je een andere vlek in jouw kleding? Maak dan gebruik van de juiste vlekkenduivel - er zijn 8 soorten waar jij uit kunt kiezen. Voorkomen van zweetvlekken doe je door het gebruik van sous-bras, leverbaar in verschillende maten en tevens te bevestigen met een handig speldje.

Vlekkenduivels - voor iedere vlek de juiste oplossing

Zeg je Vlek, dan zeg je DrBeckmann: deze leverancier levert al vele jaren de meest effectieve vlekkenduivels tegen allerlei lastige vlekken, die je door normaal wassen niet of onvoldoende schoon krijgt. Even voorbehandelen met een speciale Vlekkenduivel en je kunt de lastigste vlekken uit je kleding verwijderen. HIER kan jij kiezen uit nog eens 7 soorten vlekkenmiddelen. Deze variant is geschikt voor het behandelen van vlekken van roest, zweet of deodorant.

Voorkomen van zweetvlekken

Op zich ontstaan de meeste zweetvlekken niet door de transpiratie op zich. Het is eerder het gebruik van je deodorant die, in combinatie met bacteriën en zweet de vlek doet ontstaan. Om zweetplekken te voorkomen kun je diverse maatregelen nemen. Denk aan het gebruik van SOUSBRAS in jouw bovenkleding: deze katoenen lapjes vangen het zweet op en zorgen ervoor dat je bovenkleding schoon blijft.

Genezen van zweetvlekken

Toch zweetplekken in je kleding? Gebruik de speciale Vlekkenduivel tegen Zweet, Roest- en Deodorantvlekken. De speciaal ontwikkelde reductieformule neutraliseert de oxidatie en verwijdert daarmee de vlek. Effectief tegen lelijke plekken ontstaan door: Zweet, Roest of Deodorant.

Gebruiksaanwijzing:

Maak de vlek door en door nat met de vlekkenduivel. Laat de vloeistof 60 minuten inwerken, maar laat deze niet opdrogen. Daarna kun je de kleding als normaal wassen. Niet wasbare stoffen? Dan kun je de vlek met een goed natte doek grondig afdeppen na de bovengenoemde vlekverwijdering. Roestplekken in de badkamer, op tegels, het bad enzovoort? Ook deze kun je eenvoudig verwijderen door een met de Vlekkenduivel doordrenkte doek op de vlek te leggen. Laat dit geruime tijd inwerken en verwijder vervolgens de vlek met een niet al te harde borstel en overvloedig water. Niet geschikt voor marmer en zuurgevoelige oppervlakken.

Specificaties:

Vlekkenmiddel voor vlekken van zweet of deodorant, zweetkringen en roestvlekken. Inhoud: 50ml. Samenstelling: Minder dan 5% anionogene oppervlakteactieve stoffen. Methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.

Andere lastige vlek?

De Vlekkenduivels van DrBeckmann zijn er in 8 varianten: voor iedere vlek de juiste oplossing! Voorkom zweetplekken door het gebruik van sousbras.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vlekkenduivel voor Zweet en Deodorantvlekken

  • Merk: DrBeckmann
  • Model:932989
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Sousbras Veiligheidsspeld - 10 gebogen veiligheidsspeldjes

Sousbras Veiligheidsspeld - 10 gebogen veiligheidsspeldjes

Veiligheidspeldjes voor lingerieVeiligheidspeldjes voor lingerie - geschikt voor bevestiging van sou..

€4,10

Sousbras zwart Medium

Sousbras zwart Medium

Transpiratievlekken voorkomenTranspiratievlekken voorkomen door gebruik van sousbrasFournituren - So..

€7,90

Sousbras 3/4 voor korte mouwen wit

Sousbras 3/4 voor korte mouwen wit

Transpiratievlekken voorkomenTranspiratievlekken voorkomen door gebruik van sousbrasFournituren - So..

€5,60

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Tags: Zweetvlek, zweetplek, vlek door zweet, transpiratievlek, transpiratievlek, vlek door transpiratie, deovlek, deoplek, vlek door deo, deodorantvlek, deodorantplek, vlek door deodorant, roestplek, roestvlek, roest verwijderen, zweet verwijderen, zweten voorkomen, zweten genezen, transpireren genezen, transpireren voorkomen, aluin, aluin deodorant, sousbras, sous-bras, sous bras