• Sousbras zwart Small

Sous-bras biedt bescherming tegen transpiratievlekken.

Vlekken door transpiratie of het gebruik van deodorant zijn vaak lastig te verwijderen en tasten je kleding aan. Met sous-bras van Prym bescherm je je bovenkleding tegen dit soort vlekken. De sous-bras zijn gemakkelijk te bevestigen. Je kunt ze met een paar steekjes vastzetten onder de mouwinzet. Of gebruik een speciaal sous-bras veiligheidsspeldje: hiermee kun je de sous-bras gemakkelijk aanbrengen en verwijderen om ze te kunnen wassen voor een volgend gebruik. Sous-bras zijn zeer geschikt om te gebruiken in hoogwaardige en fijne stoffen, zeker als je die stoffen moeilijk of alleen op lage temperaturen kunt wassen.

Dit model is te gebruiken in kleding met een lange mouw, zoals een jasje, fijne blouse of nauwsluitend shirt. Voor kleding met korte mouw of mouwloze kleding zijn aparte modellen beschikbaar.

Per paar. Kleur: zwart. Ook verkrijgbaar in wit.

Maat: Small, geschikt voor kledingmaat 34-40.

Samenstelling: 100 % katoen, dus wasbaar tot 60 °.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sousbras zwart Small

  • Merk: Prym
  • Model: 994185
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,90


Gerelateerde producten

Sousbras Veiligheidsspeld

Sousbras Veiligheidsspeld

Prym Veiligheidspeldjes voor de bevestiging van sousbras in kleding.De speciale vorm van het speldje..

€3,30

Tags: Sousbras, sous-bras, transpiratievlekken voorkomen, zweetvlekken voorkomen, deodorantvlekken voorkomen, onder de oksel, overmatig zweten, zweetvlekken in kleding, deodorantvlekken in kleding, transpiratievlekken in kleding, sous-bras lange mouw, sous-bras voor lange mouw, lange mouw, prym, zweet, zweten