• Naainaalden met garen - Naaisetje voor onderweg of thuis

Goedkoop Naaisetje.

Goedkoop Naaisetje - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Reissetje of naaigarnituur voor thuis of onderweg. Dat is handig: Naainaalden, waarbij de meest voorkomende kleuren garen al door het oog van de naald gehaald zijn. Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Deze stevige naalden zijn voorzien van naaigaren in 10 veel voorkomende kleuren. Voor jouw gemak hebben wij het garen alvast voor je door het oog van de naald geregen. Daarnaast vind je ook een veiligheidsspeld en 2 overhemdknopen in het hersluitbare doosje. De goedkope naalden met draad zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 10 naalden met garen.

Zorg ervoor dat je altijd een basisuitrusting fournituren in huis hebt. Een doosje spelden of veiligheidsspelden komt altijd van pas! Vul jouw reisssetje af en toe aan met voordelig naaigaren en overhemdknoopjes.

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of het repareren van jouw schoenen of tas is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Ook voor op reis.

Deze verpakking van Opry bevat 10 handnaalden met 9 kleuren garen in een plat, hersluitbaar doosje. Vanwege het compacte formaat, is het reissetje makkelijk om mee te nemen in jouw tas of koffer om kleine probleempjes direct op te kunnen lossen. Het naaigarnituur is ook leuk als cadeautje voor iemand die op kamers gaat. En zoals je ziet, hoef jij nog geen draad door de naald te halen: dat hebben wij alvast voor jou gedaan!<.

Specificaties:

Materiaal: Stalen naainaalden . Lengte: 4 centimeter. Voorzien van 9 kleuren naaigaren (100% polyester) + 2 knopen en een veiligheidsspeld. Het doosje is hersluitbaar en past in iedere tas of binnenzak.

Ook handig!

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een doosje spelden of veiligheidsspelden kun je maar beter in huis hebben. Voor de navulling van jouw reissetje bestel jij ons voordelige naaigaren en overhemdsknoopjes.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naainaalden met garen - Naaisetje voor onderweg of thuis

  • Merk: Restyle
  • Model:16900
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen.Overhemdknopen: diverse knoopjes in 2 kleuren.Fournituren: Knopen kopen? Deze semi-tr..

€3,70

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,95

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

GOEDKOOP: Glaskopspelden - Doosje met 100 spelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,99

Tags: Naald en draad, reisset, knoop aanzetten, naald, draad, garen