• Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen.

Overhemdknopen: diverse knoopjes in 2 kleuren.

Fournituren: Knopen kopen? Deze semi-transparante knoopjes zet jij ter vervanging aan jouw kleding, of gebruik jij voor kleding die jij helemaal zelf gaat maken. Deze semi-transparante knopen zijn geschikt voor op overhemden, maar ook voor bloezen, huishoudtextiel en voor schortbanden. De knoopjes zijn uitgevoerd in antraciet en in semi-transparant, dat wil zeggen dat ze meekleuren met de onderliggende stof maar dat je er niet volledig door heen kunt kijken. Jij ontvangt een gesorteerd setje met 2 maten. Inhoud: 20 stuks.

Knopen zet jij aan met een stevig naaigaren, zoals Gütermann Supersterk Naaigaren bijvoorbeeld. Bestel direct een setje naalden mee! Liever een grotere knoop? Geen zorgen, er is keus genoeg.

Nieuwe knopen nodig?

Mis jij één of meerdere knopen aan jouw overhemd? Of wil jij de huidige knopen vervangen door een ander model? Deze klassieke, semi-transparante knopen kun jij gebruiken voor alle soorten stof en kleding. Het is een subtiel en onopvallend knoopje, dat niet de aandacht afleidt van jouw kleding. Omdat jij 2 maten knoopjes ontvangt in 2 kleuren, kun jij hier verschillende overhemden mee herstellen. De kleinste knoop van 9mm is geschikt voor button-down kragen en voor de mouwen – de grotere variant van 11mm gebruik jij op de knooplijst.

Knoop aanzetten.

Hoe zet jij een knoop goed en stevig vast? Zorg ervoor dat de draad, waarmee jij de knopen aanzet, niet te lang is en hecht deze goed vast aan de stof, bijvoorbeeld door een knoopje aan het eind van de draad te leggen. Naai de knoop om en om vast door de gaatjes en zorg ervoor dat het garen elkaar steeds kruislings raakt. Zet een knoop nooit te stevig vast, zodat deze een klein beetje speling heeft bij het openen en sluiten van de knoop. Gebruik voor het aanzetten van knopen altijd een stevige kwaliteit naaigaren. Gütermann Supersterk Naaigaren is een prima keus voor het aanzetten van knopen.

Specificaties:

Materiaal: Polyester. Kleur: Antraciet en Parelmoer(semi-transparant). Verpakking bevat in totaal 20 stuks 4-gaats knopen. Doorsnede 9 en 11mm. Jij ontvangt in 9mm: 2 stuks antraciet en 4 stuks wit. In 11mm ontvang je: 4 stuks antraciet en 10 stuks wit. De knopen zijn wasbaar tot 60°.

Niet vergeten:

Bestel direct een setje naalden en garen mee. Semi-transparante knopen leveren wij in allerlei maten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

  • Merk: Prym
  • Model:311210
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,70


Gerelateerde producten

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden prima kwaliteitHuishoudnaalden prima kwaliteit - naainaalden voor allerlei naaiklusj..

€2,75

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen.Overhemdknopen: diverse knoopjes in 2 kleuren.Fournituren: Knopen kopen? Deze semi-tr..

€3,70

Knoop semi-transparant 13 mm - 14 stuks

Knoop semi-transparant 13 mm - 14 stuks

Overhemdknoopje.Overhemdknoopje: semitransparante knoop, 13mm.Fournituren: Knopen kopen? Semi-transp..

€1,99

Tags: Bloesknopen, blouseknopen, bloezenknopen, overhemdknopen, hemdknopen, knoopjes, transparante knopen, transparante knoopjes, doorzichtige knopen, doorzichtige knoopjes, standaard knopen, standaard knoopjes, knopen voor overhemd, knopen voor blouse, boordeknoopje, boordknoop, boordknoopjes