• Wasnetten set 3 stuks

Wasnetten.

Wasnetten: 3 waszakjes voor fijne kleding in de wasmachine.

Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Deze wasnetjes zijn geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het wassen, maar wordt deze tegelijkertijd beschermd tegen beschadigingen in de trommel of door ritsen of knopen van je andere kleding. Deze handige set biedt jouw 3 waszakken in 1 koop, zodat je zowel één of twee stuks lingerie en fijn ondergoed kunt wassen, maar ook een kwetsbare wollen trui. Verkoop per set van 3 stuks; afmetingen: 24cm Ø; 33cm Ø; 40 x 50cm. Wasbaar tot 60°.

Behalve deze set wasnetten, zijn de wasnetten ook beschikbaar in enkele maten. Een klein model, een medium model, maar ook een extra grote uitvoering voor gordijnen. Of je bestelt bij deze set wasnetten het speciale wasnet voor BH’s mee: hiermee kun je ook jouw kostbare beugelbeha zonder risico in de wasmachine wassen.

Wasnetten: voordelen en gebruik.

Door het gebruik van een waszak of wasnet voorkom je beschadigingen aan kwetsbare kleding en lingerie in de wasmachine. Een wasnet beschermt bijvoorbeeld jouw kwetsbare truitje van merinowol dat je alleen op een wolwasprogramma mag wassen. Het wasnet voorkomt dat andere kledingstukken in de machine kunnen blijven haken of klitten. Bovendien zal het wasnet het wasgoed beschermen tegen oneffenheden in de trommel van je machine. Deze set wasnetten van Prym biedt jou 3 verschillende maten in één verpakking, zowel 2 kleinere modellen voor ondergoed, als een groter model voor het wassen van een trui of vestje.

Verdekte rits.

De wasnetten beschermen jouw kleding en textiel tegen beschadigingen in de trommel. Het is zo geweven dat je wasmiddel en het water prima zijn gang kunnen gaan. De speciaal verdekte ingenaaide rits heeft een extra zoompje, waar je de trekker van de rits onder kunt klemmen, zodat deze geen ander wasgoed kan beschadigen of zelf kapot kan gaan. De ronde modellen kun je gebruiken voor het wassen van een beha, maar wordt ook gebruikt voor het wassen van enkele stuks lingerie of hemdjes. Het grotere model kun je vanwege de afmeting prima gebruiken voor het wassen van enkele truitjes die apart gewassen moeten worden. Nadat je de waszakken hebt gebruikt, kun je die even ergens overheen hangen om te laten drogen. Daarna kun je de waszakjes opvouwen en bewaren voor de volgende wasbeurt, bijvoorbeeld in de lade van je wasmachine of in de buurt van de wasmand.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Afmetingen: 24cm Ø; 33cm Ø; 40 x 50cm. Wasbaar tot 60°.

Andere maten:

Prym biedt ook enkele wasnetten aan in individuele afmetingen: Een klein model van 20 x 25cm, of grotere versies van 50 x 70cm en 28 x 38cm. Ook is er een speciaal model beschikbaar voor het veilig wassen van een beugelbeha.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wasnetten set 3 stuks

  • Merk: Prym
  • Model: 968460
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Wasnet wit 50 x 70 cm

Wasnet wit 50 x 70 cm

Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens ..

€7,80

Wasnet wit 28 x 38 cm

Wasnet wit 28 x 38 cm

Waszak.Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tij..

€5,50

Wasnet voor BH

Wasnet voor BH

Wasnet voor beha.Wasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachine.Waszakken beschermen je ..

€5,80

Wasnetten 20x25cm 2 stuks

Wasnetten 20x25cm 2 stuks

Waszakjes.Waszakjes: beschermen lingerie in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding ..

€6,50

Tags: Wasnet, wasnetje, waszak, kwetsbaar wasgoed, fijnwas, fijne was, lingerie wassen, beha wassen, bh wassen, waszakje, waszakjes, grote waszak, groot wasnet, grote wasnet, veilig wassen, sloop, kussensloop, lingerie wassen, ondergoed wassen, gordijnen wassen, vitrage wassen