• Strijkijzerreiniger - Verwijdert vuil van jouw strijkbout

Strijkbout schoonmaken.

Strijkbout schoonmaken: Strijkijzerreiniger verwijdert vuil en kalk.

Fournituren: Strijkijzerreiniger. Een strijkijzerreiniger gebruik jij voor het reinigen van de onderkant van jouw strijkijzer. De speciale strijkijzerreiniger verwijdert vuil en kalk. Zo glijd jij weer soepel over jouw strijkgoed, zonder risico op vlekken op pasgewassen kleding. Verkoop per stuk – meerdere malen te gebruiken.

Wij hebben nog veel meer handige strijkhulpen voor jou: zoals strijkplankhoesspanners bijvoorbeeld. Of wat dacht je van onze handige strijkvingers? Een neerzetvlak voor jouw strijkijzer is ideaal om jouw strijkbout tijdens het strijken op neer te zetten. En met de speciale strijkspray van CrackFree breng jij plaatselijk versteviging aan op jouw kleding, in de kraag bijvoorbeeld.

Bout Schoon.

Het gebeurt ons allemaal wel eens: je blijft plakken op synthetische kleding of bijvoorbeeld op een applicatie of merkje op de kleding. Gevolg: vlekken op de strijkzool. Dit zorgt ervoor dat jouw strijkijzer stroef wordt. Bovendien bestaat de kans dat ook op jouw pasgewassen kleding direct weer vlekken ontstaan. Ook kalkvorming in een strijkijzer zorgt op termijn voor vlekken op de strijkzool. Een probleem dat jij gemakkelijk kunt oplossen met de speciale Strijkijzerreiniger van Vlieseline: Bout Schoon.

Hoe werkt het?

Stel jouw strijkijzer in op stand wol/zijde (stand II). Schakel de stoomstand van jouw persstrijkijzer altijd UIT! Houd een stukje keukenpapier aan de onderzijde van de strijkzool en haal het staafje enkele malen over de hete zool van jouw strijkbout. De bovenzijde van het staafje smelt en neemt daarmee direct vuil, aanslag en kalk mee, dat jij met het keukenpapier opvangt. Zo: jouw strijkbout is weer schoon en klaar voor de volgende ronde. Zorg ervoor dat jij altijd goed ventileert bij dit klusje. Laat de strijkbout na reinigen enkele malen stomen om vuil uit de gaatjes te verwijderen. Nawrijven met droge, ruwe doek.

Specificaties:

Strijkboutreiniger/Bout Schoon kun je meerdere keren gebruiken voor het schoonmaken van jouw strijkbout. Verwijdert stroeve aanslag, vuil en kalk. Inclusief opberghoesje. Lengte: 7 centimeter. PVC-vrije verpakking.

Meer strijkhulpjes:

Andere handige hulpmiddelen voor jouw strijkplank en strijkijzer nodig? Met onze strijkplankhoesspanners blijft jouw strijkplankhoes goed zitten. Met de vingerbeschermers voor strijkwerk loop jij geen risico om jouw handen te branden. Een strijkijzer dat jij niet gebruikt, parkeer jij tijdelijk op het handige neerzetvlak. Verstevig kragen en manchetten met Crackrfee Strijkspray.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkijzerreiniger - Verwijdert vuil van jouw strijkbout

  • Merk: Vlieseline
  • Model:310010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

LAATSTE VERPAKKING: Strijkplankhoes spanners - OP=OP

LAATSTE VERPAKKING: Strijkplankhoes spanners - OP=OP

OPRUIMING: Strijkplankhoes SpannersOPRUIMING: Strijkplankhoes Spanners - Altijd kreukvrij strijkenDe..

€10,10

Crackfree Strijkspray - Verstevigt boorden en kragen

Crackfree Strijkspray - Verstevigt boorden en kragen

Crackfree Strijkspray Met crackfree strijkspray strijk je zelfs de meest gekreukte stoffen in een ha..

€6,95

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers om je handen te beschermen tijdens het strijken. Bij wat ingewik..

€7,90

Neerzetvlak voor Strijkbout

Neerzetvlak voor Strijkbout

Strijkijzer veilig wegzetten.Strijkijzer veilig wegzetten op siliconen neerzetvlak.Een siliconen nee..

€9,50

Tags: Strijkijzer reiniger, strijkijzer, strijkbout, bout schoon, bout