• Wasmerk Set

Wasmerkset.

Wasmerkset om zelf naam-etiketten te maken, zodat je je wasgoed kunt merken.

Deze wasmerkset bestaat uit wasmarkeerband en een niet-uitwasbare markeerstift. Met behulp van de meegeleverde sjabloon kun je een naam op het markeerband tekenen. De sjabloon bestaat uit het complete alfabet en de cijfers 0 tot 9. Knip het wasmarkeerband vervolgens op maat en rond de hoeken af met de schaar. Vervolgens kun je de naam in het kledingstuk naaien, bijvoorbeeld in de hals of op een borstzakje.

Handig om wasgoed te personaliseren voor de wasserij. Dit wasmarkeerband wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het merken van kinderkleding of bij wasgoed voor een verpleeghuis of ziekenhuis.

Het opstrijkbare band is van 100 % katoen en wasbaar tot 60 °. Zowel het markeerband als de permanente stift zijn los nabestelbaar, zodat je het sjabloon steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Wij bestellen dit artikel bij dezelfde leverancier, afwisselend onder de merknaam Opry of Restyle, beide private labels van onze groothandels. Het kan dus zijn dat je ofwel Opry ofwel Restyle geleverd krijgt. Productspecificaties en prijs zijn exact gelijk, alleen de wikkel van de verpakking kan verschillen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wasmerk Set

  • Merk: Restyle
  • Model: 79132
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Theedoeklussen Wit

Theedoeklussen Wit

Prym Theedoeklussen. Niets zo vervelend als een theedoek die een lusje mist. Met deze naaivrije hand..

€4,60

Wasnet wit 50 x 70 cm

Wasnet wit 50 x 70 cm

Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens ..

€7,60

Tags: Wasmerkset, wasmarkeerset, markeerset, was merken, was markeren, waslabel, labels maken, zelf labels maken, wasgoed merken, wasgoed markeren, wasserij, wasserette, wasgoed, verpleeghuis, zorginstelling