• Wasnet voor BH

Wasnet voor beha.

Wasnet voor beha: beschermt een beugel-BH in de wasmachine.

Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Dit wasnetje is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het wassen, maar wordt deze tegelijkertijd beschermd tegen beschadigingen in de trommel of door ritsen of knopen van je andere kleding. Dit wasnet heeft een speciaal model met uitklapbare baleintjes. Hierdoor kun je jouw beugelbeha er zonder risico in wassen. Maar het wasnet is ook geschikt voor het wassen van één of twee stuks lingerie en fijn ondergoed. Verkoop per stuk; afmeting: 17cm Ø. Wasbaar tot 60°.

Naast dit speciale model voor het wassen van je beha’s, zijn er wasnetten beschikbaar in meerdere maten. Een klein model zoals deze, maar ook een iets groter model voor enkele stuks of een extra grote uitvoering voor gordijnen. Of je bestelt bij dit wasnet voor BH’s de handige set wasnetten mee, dan heb je 3 maten in één verpakking.

Wasnet voor BH.

Door het gebruik van een waszak of wasnet voorkom je beschadigingen aan kwetsbare kleding en lingerie in de wasmachine. Een wasnet beschermt bijvoorbeeld jouw kwetsbare truitje van merinowol dat je alleen op een wolwasprogramma mag wassen. Het wasnet voorkomt dat andere kledingstukken in de machine kunnen blijven haken of klitten. Bovendien zal het wasnet het wasgoed beschermen tegen oneffenheden in de trommel van je machine. De wasnetten van Prym zijn er in 3 maten; dit is een speciaal model voor het wassen van jouw dure (beugel)beha. Doordat je het wasnet uit kunt klappen is de beha tijdens het wassen beschermt tegen beschadigingen in de trommel.

Verdekte rits.

Het wasnet beschermt de beha tegen beschadigingen in de trommel. Het is zo geweven dat je wasmiddel en het water prima zijn gang kunnen gaan. De speciaal verdekte ingenaaide rits heeft een extra zoompje, waar je de trekker van de rits onder kunt klemmen, zodat deze geen ander wasgoed kan beschadigen of zelf kapot kan gaan. Dit ronde model van 17cm Ø is ontwikkeld voor het wassen van een beha, maar wordt ook gebruikt voor het wassen van enkele stuks lingerie of hemdjes. Maar je kunt het vanwege de afmeting ook prima gebruiken voor het wassen van een enkel truitje dat apart gewassen moet worden. Nadat je de waszak hebt gebruikt, kun je die even ergens overheen hangen om te laten drogen. Daarna kun je de waszak opvouwen en bewaren voor de volgende wasbeurt, bijvoorbeeld in de lade van je wasmachine of in de buurt van de wasmand.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 17cm Ø. Wasbaar tot 60°.

Andere maten:

Prym biedt wasnetten aan in verschillende afmetingen: Een klein model van 20 x 25cm, of een grotere versie van 50 x 70cm en 28 x 38cm. Ook is er een set beschikbaar met 3 verschillende maten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wasnet voor BH

  • Merk: Prym
  • Model:968461
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,80


Gerelateerde producten

Wasnet wit 50 x 70 cm

Wasnet wit 50 x 70 cm

Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens ..

€9,00

Wasnet wit 28 x 38 cm

Wasnet wit 28 x 38 cm

Waszak.Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tij..

€6,20

Wasnetten 20x25cm 2 stuks

Wasnetten 20x25cm 2 stuks

Waszakjes.Waszakjes: beschermen lingerie in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding ..

€7,90

Tags: Wasnet, wasnetje, waszak, kwetsbaar wasgoed, fijnwas, fijne was, lingerie wassen, beha wassen, bh wassen, waszakje, waszakjes, grote waszak, groot wasnet, grote wasnet, veilig wassen, sloop, kussensloop, lingerie wassen, ondergoed wassen, gordijnen wassen, vitrage wassen