• Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Een goeie spons

Een goeie spons van natuurlijke viscose

Schoonmaken met professionele producten: Een prima viscosespons voor het wassen van de ramen. Deze viscose spons is favoriet bij glazenwassers. Ramen zemen is helemaal geen vervelend werk en met de juiste kwaliteit spons, zeem en trekker klaar jij deze klus in no time. De spons is gemaakt van viscose: een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit houtpulp. De viscosespons is dan ook 100% biologisch afbreekbaar. Met deze spons maak jij niet alleen jouw ramen schoon: de natuurlijke spons is geschikt voor het reinigen van harde oppervlakken van kunststof, hout, metaal, glas en nog veel meer. Afmeting: 13,5 x 9 x3cm. Verkoop per stuk.

Ga jij jouw ramen zemen? Zorg dan behalve voor een goede spons ook voor een professionele RAAMTREKKER en voor een echt leren ZEEM van schapenleer.

Viscose spons

Viscose wordt gemaakt uit natuurlijk materiaal, namelijk houtpulp. Viscose heeft een aantal eigenschappen, waardoor het prima geschikt is als spons. Viscose neemt veel vocht op, pluist niet, is antistatisch en goed wasbaar. Eenm prima keus voor een spons dus, zeker als je bedenkt dat de spons ook volledig biologisch afbreekbaar is. Spoel de viscose spons na gebruik altijd goed uit of was de spons met een klein beetje zachte zeep (groene zeep). Als de spons echt vies is, gooi deze dan gerust een keertje in de wasmachine (40°).

Ramen zemen – hoe dan?

Ramen zemen is geen vervelend werk en als je deze adviezen volgt wordt het helemaal een klusje van niets. Was jouw ramen altijd met handwarm water en deze spons. Schoonmaakmiddel toevoegen is niet nodig, hoogstens een scheutje azijnreiniger om de ramen te ontvetten en bacteriën en schimmels te doden. Neem het houtwerk en de vensterbank af met een klamvochtige microvezeldoek, die jij eveneens kunt gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel. Trek het water van het raam af met een professionele raamwisser en droog de wisser na iedere laag af met een leren zeem. Verwijder het overtollige water met de microvezeldoek en droog de ramen vervolgens zorgvuldig na met jouw lederen zeem. Klaar!

Specificaties:

Samenstelling: 100% viscose. Afmeting: 130x90x30mm. Made in Belgium. Verkoop per stuk. Jij ontvangt de spons in een vacuüm-krimpverpakking ter bescherming en vanwege de hygiëne.

Wat heb ik verder nodig voor een schoon huis?

  • Viscose spons
  • Professionele Raamwisser
  • Een ouderwetse stofdoek voor houtwerk en meubels
  • Een ouderwetse dweil voor een schone vloer
  • Vervang indien nodig het rubber van jouw raamwisser - HIER bestel jij er eentje

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

  • Merk: Wecoline
  • Model:13001689
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Professionele RaamtrekkerProfessionele Raamtrekker voor schone ramen zonder strepen - Ervaar de kwal..

€24,95

Natuurzeem - 100% Leer

Natuurzeem - 100% Leer

Leren zeemLeren zeem voor schone ramen zonder strepenSchoonmaken met professionele producten: Ledere..

€13,95

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Tags: Spons, viscose spons, spons natuurlijk, natuurlijke spons, natuurspons, spons biologisch afbreekbaar, duurzame spons, spons voor de ramen, raamspons