• Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Professionele Raamtrekker

Professionele Raamtrekker voor schone ramen zonder strepen - Ervaar de kwaliteit van een glazenwasser

Schoonmaken met professionele producten: Professionele trekker voor de ramen. Deze raamwisser is de favoriet keus van glazenwassers. Ramen zemen is helemaal geen vervelend werk en met de juiste kwaliteit raamwisser klaar jij deze klus in no time. De raamtrekker met natuurlijk rubber verwijdert het vocht snel en volledig van de ramen. Omdat jij de rubber, wanneer nodig, gewoon kunt vervangen, zul jij jaren en jaren plezier hebben van deze raamtrekker van topkwaliteit. Afmeting: 35cm. Verkoop per stuk. Rubbers los verkrijgbaar.

Ga jij jouw ramen zemen? Zorg dan behalve voor een goede raamwisser ook voor een goede spons en voor een echt leren zeem van schapenleer. Het houtwerk neem jij af met een microvezeldoek. Zeem jouw ramen altijd met schoon en handwarm water. Snel een raam of spiegel schoonmaken? Gebruik dan onze ecologische glasreiniger.

Een echte goede trekker

Dit is een perfecte kwaliteit raamtrekker die niet voor niets wordt gebruikt door glazenwassers. Wecoline laat deze raamtrekkers maken in België door de firma Moerman: al meer dan 125 jaar een autoriteit op het gebied van professionele glasbewassing.

Ramen zemen – hoe dan?

Ramen zemen is geen vervelend werk en als je deze adviezen volgt wordt het helemaal een klusje van niets. Was jouw ramen altijd met handwarm water. Schoonmaakmiddel toevoegen is niet nodig. Neem het houtwerk en de vensterbank af met een klamvochtige microvezeldoek, die jij eveneens kunt gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel. Trek het water van het raam af met deze professionele raamwisser en droog de wisser na iedere laag af met een leren zeem. Verwijder het overtollige water met de microvezeldoek en droog de ramen vervolgens zorgvuldig na met jouw lederen zeem. Klaar!

EASE

Moerman produceert haar professionele producten voor glasreiniging al jaren volgens hun “EASE-principe:” Efficiency, Amazing results, Safe en Ergonomic. Dus, vrij vertaald: vlot, perfect, veilig en handzaam! Deze raamwisser zul jij aan al jouw vrienden aanraden!

Specificaties:

Samenstelling: Ergonomische soft handgreep, RVS liniaal, wisser van natuurlijk rubber. Afmeting: 35cm. Made in Belgium. Verkoop per stuk.

Wat heb ik verder nodig voor schone ramen?

  • Viscose spons
  • Zeem van schapenleer
  • MIcrovezeldoek
  • Ecologische glasreiniger - Voor snelle reiniging als je geen tijd hebt om te zemen
  • Vervang indien nodig het rubber van jouw wisser - HIER bestel jij er eentje

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

  • Merk: Moerman
  • Model:10510019
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: Natuurzeem - 100% Leer

AANBIEDING: Natuurzeem - 100% Leer

Leren zeemLeren zeem voor schone ramen zonder strepenSchoonmaken met professionele producten: Ledere..

€12,95 €15,95

Professionele Microvezeldoek - Set van 4 stuks

Professionele Microvezeldoek - Set van 4 stuks

Milieuvriendelijk schoonmaken.Milieuvriendelijk schoonmaken met alleen water - Microvezeldoeken set ..

€10,00 €15,80

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Een goeie sponsEen goeie spons van natuurlijke viscoseSchoonmaken met professionele producten: Een p..

€4,50

Tags: raamwisser, raamtrekker, trekker, trekker voor ramen, professionele raamtrekker, professionele raamwisser, glasbewassing, raamreiniging, glasreiniging, rubber, losse rubber, vervangrubber, raamliniaal, Moerman, Wecoline, Unger