• Natuurzeem - 100% Leer

Leren zeem

Leren zeem voor schone ramen zonder strepen

Schoonmaken met professionele producten: Lederen zeem voor de ramen. Deze lekkere grote zeemleder is gemaakt van goede kwaliteit schapenleer en gaat lang mee. Het aanwezige wolvet in het handgeselecteerde schapenleer maakt de leren zeem zacht en soepel en zorgt voor de kenmerkende gouden glans. De zeem neemt maar liefst 6 keer het eigen gewicht op aan water. Met deze zeemleder maak jij jouw ramen streeploos schoon, poets jij jouw auto totdat deze jou tegemoet glanst en kun jij zelfs zilver, gelakt meubilair of ander glaswerk mooi opwrijven. Afmeting: 52 x35cm. Verkoop per stuk.

Ga jij jouw ramen wassen? Zorg dan behalve voor een goede zeem ook voor een goede SPONS en voor een professionele RAAMWISSER van natuurlijk rubber.

Een echte goede zeem

Dit is een lekkere ouderwetse zeemleder, zoals je ze van vroeger kent. De zeemleer is gemaakt van schapenleer en gaat bij het juiste gebruik jaren mee. Het van nature vette schapenleer is zacht en krasvrij en verwijdert water en vocht effectief en zonder strepen. Gebruik de leren zeem om de ramen te drogen na het wassen en jouw ramen kunnen er voorlopig weer tegen.

Ramen zemen – hoe dan?

Ramen zemen is geen vervelend werk en als je deze adviezen volgt wordt het helemaal een klusje van niets. Was jouw ramen altijd met handwarm water. Schoonmaakmiddel toevoegen is niet nodig. Neem het houtwerk en de vensterbank af met een klamvochtige microvezeldoek, die jij eveneens kunt gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel. Trek het water van het raam af met onze professionele raamwisser en droog de wisser na iedere laag af met de zeem. Verwijder het overtollige water met de microvezeldoek en droog de ramen vervolgens zorgvuldig na met jouw lederen zeem. Klaar!

Onderhoud:

Leg jouw zeem voor het eerste gebruik een nacht in koud water met een klein scheutje azijn. Spoel de zeem altijd kort uit VOOR en NA gebruik. Laat de zeem hangend drogen, maar nooit in de volle zon of boven de verwarming. Wordt de zeem smerig? Was deze dan uit in een sopje met een klein scheutje zachte zeep (groene zeep) en spoel de zeem zorgvuldig uit om zeepresten te voorkomen. Een leren zeem kan prima tegen schoonmaakzijn en spiritus maar gebruik GEEN soda: dit zal de zeem niet ten goede komen. Was een leren zeem nooit in de wasmachine maar volg bovenstaande gebruiksinstructie.

Specificaties:

Samenstelling: 100% handgeselecteerd schapenleder (chamois). Afmeting: 52 x 35cm. Verkoop per stuk.

Wat heb ik verder nodig voor een schoon huis?

  • Viscose spons
  • Professionele Raamwisser
  • Een ouderwetse stofdoek voor houtwerk en meubels
  • Een ouderwetse dweil voor een schone vloer
  • Vervang indien nodig het rubber van jouw raamwisser - HIER bestel jij er eentje

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Natuurzeem - 100% Leer

  • Merk: Veltex
  • Model:110364
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,95


Gerelateerde producten

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Professionele RaamtrekkerProfessionele Raamtrekker voor schone ramen zonder strepen - Ervaar de kwal..

€24,95

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Ouderwetse Stofdoek - 100% katoen

Grote stofdoek.Grote stofdoek: ouderwetse stofdoek van katoenStofdoek kopen? Alles lekker schoon: Le..

€2,95

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Een goeie sponsEen goeie spons van natuurlijke viscoseSchoonmaken met professionele producten: Een p..

€4,95

Tags: Natuurzeem, leren zeem, zeem, zeemleer, ramen zemen, ramen wassen, hoe zeem ik ramen, hoe was ik ramen, professioneel ramen wassen, glazenwasser, tips van glazenwasser