• Losse rubber voor raamwisser 35cm

Professionele Raamtrekker Vervangrubber

Professionele Raamtrekker Vervangrubber van natuurlijk rubber

Schoonmaken met professionele producten: Onze professionele raamwisser is de favoriet keus van glazenwassers. Ramen zemen is helemaal geen vervelend werk en met de juiste kwaliteit raamwisser klaar jij deze klus in no time. De raamtrekker met natuurlijk rubber verwijdert het vocht snel en volledig van de ramen. Omdat jij de rubber, wanneer nodig, gewoon kunt vervangen, zul jij jaren en jaren plezier hebben van onze raamtrekker van topkwaliteit. Deze losse rubber kun jij eenvoudig zelf vervangen in jouw raamwisser. De zachte Duraflex rubberwordt binnens- en buitenshuis gebruikt en is geschikt voor alle seizoenen. Afmeting: 35cm. Verkoop per stuk.

Ga jij jouw ramen zemen? Zorg dan behalve voor een goede raamwisserer ook voor een goede spons en voor een echt leren zeem van schapenleer. Het houtwerk neem jij af met een microvezeldoek. Zeem jouw ramen altijd met schoon en handwarm water – eventueel kun jij een scheutje azijnreiniger toevoegen om de ramen te ontvetten: bovendien helpt onze azijnreiniger jou om strepen op de ramen te voorkomen.

Een echte goede trekker

Onze professionele raamtrekker wordt niet voor niets gebruikt door glazenwassers. Wecoline laat deze raamtrekkers maken in België door de firma Moerman: al meer dan 125 jaar een autoriteit op het gebied van professionele glasbewassing. Deze vervangrubber kun jij gebruiken voor de raamwisser van Wecoline/Moerman.

Ramen zemen – hoe dan?

Ramen zemen is geen vervelend werk en als je deze adviezen volgt wordt het helemaal een klusje van niets. Was jouw ramen altijd met handwarm water. Schoonmaakmiddel toevoegen is niet nodig, hoogstens een scheutje azijnreiniger om de ramen te ontvetten en bacteriën en schimmels te doden. Neem het houtwerk en de vensterbank af met een klamvochtige microvezeldoek, die jij eveneens kunt gebruiken ZONDER schoonmaakmiddel. Trek het water van het raam af met deze professionele raamwisser en droog de wisser na iedere laag af met een leren zeem. Verwijder het overtollige water met de microvezeldoek en droog de ramen vervolgens zorgvuldig na met jouw lederen zeem. Klaar!

Specificaties:

Samenstelling: 100% natuurlijk zacht rubber. Afmeting: 35cm. Made in Belgium. Verkoop per stuk.

Wat heb ik nodig voor schone ramen?

  • Viscose spons
  • Zeem van schapenleer
  • MIcrovezeldoek
  • Professionele Raamtrekker

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Losse rubber voor raamwisser 35cm

  • Merk: Moerman
  • Model:10510119
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,50


Gerelateerde producten

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Raamwisser 35cm - Ramen zemen als een glazenwasser

Professionele RaamtrekkerProfessionele Raamtrekker voor schone ramen zonder strepen - Ervaar de kwal..

€19,95

AANBIEDING: Natuurzeem - 100% Leer

AANBIEDING: Natuurzeem - 100% Leer

Leren zeemLeren zeem voor schone ramen zonder strepenSchoonmaken met professionele producten: Ledere..

€12,95 €15,95

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Viscose Spons voor ramen, tegels en houtwerk

Een goeie sponsEen goeie spons van natuurlijke viscoseSchoonmaken met professionele producten: Een p..

€4,50

Tags: raamwisser, raamtrekker, trekker, trekker voor ramen, professionele raamtrekker, professionele raamwisser, glasbewassing, raamreiniging, glasreiniging, rubber, losse rubber, vervangrubber, raamliniaal, Moerman, Wecoline, Unger