• Toerenteller breien - LED toerenteller draagbaar om de vinger

Digitale toerentellers.

Digitale toerenteller voor brei- of haakwerk - met LED-lampje

Toerenteller: gemakkelijk hulpmiddel voor haakwerk of breiwerk. Patronen met een ingewikkeld telpatroon vragen extra concentratie bij het breien of haken. Een toerenteller kan hierbij helpen. Door na iedere naald of toer op de toerenteller te drukken, weet je precies hoeveel rijen je hebt gebreid of gehaakt. Bovendien is de digitale toerenteller voorzien van een LED-lampje, zodat jij ook bij weinig licht kunt zien hoever je bent met breien. Jij draagt deze toerenteller om jouw vinger. Verkoop per stuk.

We hebben ook een REGULIERE toerenteller voor je. Ook handig voor breien op patroon zijn steekmarkeerders en kabelnaalden.

Toerenteller - waarvoor gebruik je die?

Recht-toe-recht-aan breien heb je op een gegeven moment wel gezien: het begint te kriebelen en je wilt een grotere uitdaging. Veel mensen zien op tegen het breien of haken volgens ingewikkelde patronen. Met het gebruik van een toerenteller wordt dit een stuk eenvoudiger. Door na iedere naald of toer op de knop van de toerenteller te drukken, weet je precies hoeveel je hebt gebreid of gehaakt voor je van steek of aantal steken moet wisselen.

Toerenteller - zo werkt het:

De beste oplossingen getuigen vaak van een zekere simpelheid en logica. Neem deze toerenteller: niet erg ingewikkeld, maar verdraaid handig! Doordat je na iedere toer of naald op de toerenteller drukt, weet je altijd precies hoever je bent of waar je bent gebleven. Doordat je de toerenteller eenvoudig om jouw vinger kunt dragen, hoef je nooit ver te zoeken. Bij weinig licht kan jij het LED-lampje aandrukken voor beter zicht. Wanneer je de digitale toerenteller een tijdje niet gebruikt, zal deze vanzelf uitschakelen.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof toerenteller, voorzien van 3 knoppen: tellen, verlichting en reset. Jij ontvangt de digitale toerenteller in een willeurige kleur. Inclusief batterij. Verkoop per stuk.

TIPS:

Als je gaat werken met een toerenteller, denk dan ook eens aan het gebruik van stekenmarkeerders. Net als een toerenteller zijn stekenmarkeerders een ideaal hulpmiddel voor het breien of haken op patroon. Met een toerenteller kun je rekening houden met een wijziging in het patroon na het afronden van een bepaald aantal naalden; met een stekenmarkeerder houd je wijzigingen bij die middenin een naald of toer plaatsvinden. Kabels breien gaat een stuk eenvoudiger met kabelnaalden of stekenhouders.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Toerenteller breien - LED toerenteller draagbaar om de vinger

  • Merk: Restyle
  • Model:012.1011
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Stekenmarkeerders - 30 stuks

Stekenmarkeerders - 30 stuks

Markering aanbrengen in breiwerkMarkering aanbrengen in breiwerk of haakwerk met stekenmarkeerdersBr..

€3,95

Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden voor breiwerkKabelnaalden voor breiwerk - Handig hulpmiddel bij breien van kabelsFourni..

€2,50

GOEDKOOP: Stekenhouder 11mm -  voor breiwerk

GOEDKOOP: Stekenhouder 11mm - voor breiwerk

StekenhouderStekenhouder - Veilig vasthouden van steken bij breienFournituren voor handwerken - Brei..

€1,99

Toerenteller breien - 2 stuks, maat 2 tot 7,5mm

Toerenteller breien - 2 stuks, maat 2 tot 7,5mm

Toerentellers.Toerentellers voor brei- of haakwerk - 2 stuksToerentellers: gemakkelijk hulpmiddel vo..

€3,95

Tags: toerenteller breien, breipatroon, toeren breien, breihulp, breihulpjes, stekenmarkeerders, markeerringen, breien op patroon, toerenteller digitaal, digitale toerenteller, toerenteller met lampje, verlichte toerenteller, toerenteller LED