• Stekenmarkeerders - 30 stuks

Markering aanbrengen in breiwerk

Markering aanbrengen in breiwerk of haakwerk met stekenmarkeerders

Breien of haken wordt een stuk eenvoudiger met het juiste materiaal. Behalve een goede kwaliteit brei - of haaknaald, die jij bij ons kunt bestellen, zijn er diverse handige hulpjes verkrijgbaar, die jouw werk gemakkelijker maken en zorgen voor een beter resultaat. Wil jij markeringen aanbrengen in jouw brei- of haakwerk? Gebruik dan deze handige steekmarkeerders van KnitPro. Omdat de steekmarkeerringen zich openen en sluiten als een veiligheidsspeldje, steek jij ze gemakkelijk in jouw breiwerk. Zo weet jij precies wanneer jij van kleur moet wisselen, moet meerderen of minderen of wat je dan ook maar met de steekmarkeerringen wilt aangeven. Verkoop per 30 stuks.

Ook van een aantal andere leveranciers zijn er steekmarkeerders verkrijgbaar - welke vind jij het handigst? Brei- en haaknaalden kan jij HIER uitzoeken.

Stekenmarkeerders.

Stekenmarkeerders zijn een handig hulpmiddel wanneer je breit of haakt volgens een bepaald patroon. Zo kun je die steken markeren, waar je patroon een bepaalde wending neemt. Recht-toe-recht-aan breien heb je op een gegeven moment wel gezien: het begint te kriebelen en je wilt een grotere uitdaging. Veel mensen zien op tegen het breien of haken volgens ingewikkelde patronen. Met het gebruik van stekenmarkeerders wordt dit een stuk eenvoudiger.

Stekenmarkeerders - hoe werkt het?

De steekmarkeerders kan jij eenvoudig in jouw werk steken met behulp van de veiligheidssluiting. In plaats van dat je doorlopend aan het tellen bent, kun je zo eenvoudig markeringen aanbrengen in je werk. Zo is het makkelijk bij te houden wanneer je over moet schakelen op een andere steek, een andere kleur of gaat meerderen/minderen met het aantal steken.

Stekenmarkeerders - Wat ontvang je precies?

Deze steken markeerringen hebben een bovenkant die jij kunt openen en sluiten. Het materiaal is zodanig, dat jij de markeerringen gemakkelijk in of uit je werk haalt, zonder het breisel te beschadigen. Je ontvangt 30 stuks stekenmarkeerders in verschillende kleuren.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof. Afmeting per stuk: 2 x 1cm. JIj ontvangt in totaal 30 steekmarkeerders in verschillende kleuren.

Meer keus:

Er zijn nog veel meer handige hulpmiddelen voor brei- en haakwerk, kijk HIER maar eens. Breinaalden en haaknaalden kan jij HIER bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stekenmarkeerders - 30 stuks

  • Merk: Pony
  • Model:10899
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Vingerbeschermers Breien - Voorkomt pijnlijke handen bij het breien

Vingerbeschermers Breien - Voorkomt pijnlijke handen bij het breien

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers voor breiwerk - 2 stuksVingerbeschermers: gemakkelijk hulpmiddel..

€4,60

GOEDKOOP: Stekenhouder 11mm -  voor breiwerk

GOEDKOOP: Stekenhouder 11mm - voor breiwerk

StekenhouderStekenhouder - Veilig vasthouden van steken bij breienFournituren voor handwerken - Brei..

€1,99

OPRUIMING: Stekenhouder Klein - BEPERKT LEVERBAAR

OPRUIMING: Stekenhouder Klein - BEPERKT LEVERBAAR

Kleine stekenhouderKleine stekenhouder - Veilig vasthouden van steken bij breienFournituren voor han..

€1,59 €1,99

GOEDKOOP: Markeerringen voor Breiwerk - 24 stuks

GOEDKOOP: Markeerringen voor Breiwerk - 24 stuks

LAAGGEPRIJSD: Steekmarkeerders.LAAGGEPRIJSD: Steekmarkeerders om in breiwerk te haken - breien op pa..

€2,50

Tags: stekenmarkeerring, stekenmarkeerder, steken markeren, markeerder, markeerring, breiwerk markeren, haakwerk markeren, ring marker, split ring marker