• Toerenteller breien - 2 stuks, maat 2 tot 7,5mm

Toerentellers.

Toerentellers voor brei- of haakwerk - 2 stuks

Toerentellers: gemakkelijk hulpmiddel voor haakwerk of breiwerk. Patronen met een ingewikkeld telpatroon vragen extra concentratie bij het breien of haken. Een toerenteller kan hierbij helpen. Door de toerenteller na iedere naald of toer door te schuiven, weet je precies hoeveel rijen je hebt gebreid of gehaakt. Je ontvangt 2 toerentellers, die jij op op jouw breinaald kunt schuiven. Geschikt voor pendikte 2 t/m 7,5mm.

Voor nog dikkere wol zijn er ook toerentellers voor dikte 7-10mm. Ook handig voor breien op patroon zijn steekmarkeerders en kabelnaalden.

Toerenteller - waarvoor gebruik je die?

Recht-toe-recht-aan breien heb je op een gegeven moment wel gezien: het begint te kriebelen en je wilt een grotere uitdaging. Veel mensen zien op tegen het breien of haken volgens ingewikkelde patronen. Met het gebruik van een toerenteller wordt dit een stuk eenvoudiger. Door na iedere naald of toer de toerenteller eenmaal door te draaien, weet je precies hoeveel je hebt gebreid of gehaakt voor je van steek of aantal steken moet wisselen.

Toerenteller - zo werkt het:

De beste oplossingen getuigen vaak van een zekere simpelheid en logica. Neem deze toerenteller: niet erg ingewikkeld, maar verdraaid handig! Doordat je na iedere toer of naald de toerenteller eenmaal doordraait, weet je altijd precies hoever je bent of waar je bent gebleven. Doordat kje de toerenteller eenvoudig op de naald kunt schuiven, is het ook ideaal als je je breiwerk even weglegt. Als je alles weer oppakt, weet je precies waar je bent gebleven en kun je het breipatroon eenvoudig weer oppakken. Doordat je de toerenteller op je breinaald kunt schuiven, heb je deze altijd bij de hand.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof. Je ontvangt 2 kunststof toerentellers, geschikt voor naalddikte 2 tot 7,5. Brei je met nog dikkere breinaalden? Kijk dan bij Toerenteller GROF.

TIPS:

Als je gaat werken met een toerenteller, denk dan ook eens aan het gebruik van stekenmarkeerders. Net als een toerenteller zijn stekenmarkeerders een ideaal hulpmiddel voor het breien of haken op patroon. Met een toerenteller kun je rekening houden met een wijziging in het patroon na het afronden van een bepaald aantal naalden; met een stekenmarkeerder houd je wijzigingen bij die middenin een naald of toer plaatsvinden. Kabels breien gaat een stuk eenvoudiger met kabelnaalden of stekenhouders.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Toerenteller breien - 2 stuks, maat 2 tot 7,5mm

  • Merk: Pony
  • Model:60603
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Stekenmarkeerders - 30 stuks

Stekenmarkeerders - 30 stuks

Markering aanbrengen in breiwerkMarkering aanbrengen in breiwerk of haakwerk met stekenmarkeerdersBr..

€3,95

Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden voor breiwerkKabelnaalden voor breiwerk - Handig hulpmiddel bij breien van kabelsFourni..

€2,50

GOEDKOOP: Stekenhouder 11mm -  voor breiwerk

GOEDKOOP: Stekenhouder 11mm - voor breiwerk

StekenhouderStekenhouder - Veilig vasthouden van steken bij breienFournituren voor handwerken - Brei..

€1,99

Toerenteller Grof - Maat 7,5 tot 10mm

Toerenteller Grof - Maat 7,5 tot 10mm

Toerenteller.Toerenteller voor brei- of haakwerkToerentellers: gemakkelijk hulpmiddel voor haakwerk ..

€2,50

Tags: toerenteller breien, breipatroon, toeren breien, breihulp, breihulpjes, stekenmarkeerders, markeerringen, breien op patroon