• Kabelnaalden 2 en 5mm

Kabelnaalden.

Kabelnaalden maken het mogelijk om een aantal steken om elkaar te draaien en zo kabels te creëren in een breiwerk. Gebruik een kabelnaald om dit bijzondere effect toe te passen in bijvoorbeeld een trui, muts of sjaal.

Of je nu complete truien of vesten breit, of gewoon een simpele sjaal, goed gereedschap is het halve werk. Naast de juiste maat en kwaliteit breinaalden, zijn er een boel hulpmiddelen te verkrijgen, waardoor je sneller en preciezer kunt werken. Zo voorkom je fouten en bespaar je tijd voor andere projecten of bezigheden. Neem nu deze kabelnaalden: een onmisbaar hulpmiddel wanneer je kabels wilt breien.

Een kabel geeft een breiwerk extra uitstraling. Het maakt je trui, sjaal of muts lekker stoer en ambachtelijk. Op zich is het breien van een kabel niet erg ingewikkeld: simpel gezegd parkeer je een aantal steken om die 1 of 2 naalden later weer op te pakken en zo brei je de kabel in je werk. Om die steken tijdelijk te parkeren bestaan er verschillende hulpmiddelen, zoals deze kabelnaalden. Hier kun je de steken op plaatsen om ze later weer op te nemen. Door de gebogen vorm van de kabelnaald hoef je niet bang te zijn dat de steken van je naald glijden.

Je ontvangt 2 kabelnaalden , maat 2 voor fijn en maat 5 wat groffer breiwerk. Omdat je de steken tijdelijk op de kabelnaald laat glijden om ze pas later weer mee te breien, hoeft de naalddikte van de kabelnaald niet precies overeen te komen met de naalddikte waar je mee breit. Neem gewoon de naald die het dichtste bij je naalddikte aansluit. Voor een breiwerk op pen 3 pak je dus kabelnaald 2 en voor een breiwerk op pen 6 kun je het beste kabelnaald 5 gebruiken.

Materiaal: glad gelakt aluminium. Lengte: 12cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kabelnaalden 2 en 5mm

  • Merk: Pony
  • Model:60610
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

Kniestukken - Turquoise -  Ook bruikbaar voor mouwen, OP=OP

Kniestukken - Turquoise - Ook bruikbaar voor mouwen, OP=OP

Blauw/groene Verstelstukken.Blauw/groene Verstelstukken voor broeken of truienFournituren: Kniestukk..

€1,00 €2,95

Tongnaald Fijn Ergonomic - Voor ophalen van losgeraakt breiwerk

Tongnaald Fijn Ergonomic - Voor ophalen van losgeraakt breiwerk

De Prym tongnaald is speciaal ontworpen voor het opnemen van steken in breiwerk. Tevens een handig h..

€6,80

Stekenhouder Medium

Stekenhouder Medium

Stekenhouder.Stekenhouder om een aantal steken tijdelijk te parkeren, om ze later weer op te nemen. ..

€1,99

Stekenhouder Klein

Stekenhouder Klein

Stekenhouder.Stekenhouder om een aantal steken tijdelijk te parkeren, om ze later weer op te nemen. ..

€1,99

Tags: Kabelnaalden, kabelnaalden breien, kabelnaald, kabels breien, hoe brei ik kabels, naald voor kabels, stekenhouder, stekenhouders, hulpnaald, hulpnaalden, breinaald, breiaccessoires, breiaccessoire, handwerkaccessoires, handwerkaccessoire, hulpmiddel voor breien, hulpmiddel voor kabels, snel kabels breien