Strijkijzer veilig wegzetten.

Strijkijzer veilig wegzetten:voor je Prym Mini Strijkijzer.

Een siliconen neerzetvlak voor strijkijzer is handig om je strijkijzer veilig weg te zetten tijdens het strijken. Wanneer je bezig bent met strijken, zal je je strijkijzer af en toe even moeten parkeren. Bijvoorbeeld als je een overhemd andersom wilt neerleggen of binnenste buiten draaien. Met dit handige siliconen matje voor strijkijzers van Prym doe je dit veilig en zonder risico op ongelukken of brandvlekken. Het matje beschermt je strijkovertrek en kleding tegen schroeiplekken van een hete strijkbout. Dit mini model is speciaal ontwikkeld voor je Prym Mini Persstrijkijzer. Het matje is precies groot genoeg om de volledige zool van het Prym Ministrijkijzer op te plaatsen. Verkoop per stuk.

Zoek je een neerzetmatje voor een normaal formaat strijkijzer? Geen zorgen, die hebben we ook voor je!

Handig matje voor je Prym strijkbout.

Strijken is misschien niet je favoriete hobby, maar het moet toch af en toe gebeuren. Of je nu een berg strijkgoed wilt wegwerken, of alleen bezig bent met beperkt strijkwerk, tijdens het maken van kleding bijvoorbeeld, je loopt er regelmatig tegenaan dat je je strijkbout tijdens het werk even veilig weg wilt zetten. Doe je dit onzorgvuldig, dan loop je het risico dat het strijkijzer van de strijkplank af valt. Of dat je wellicht door een moment van onoplettendheid een lelijke brandplek maakt in je favoriete jurkje… Dit handige neerzetvlak voor je Prym Mini Strijkijzer is hier een handige oplossing voor. Voortaan kun jij je Prym strijkijzer veilig even wegzetten als je even iets anders wilt doen.

Siliconen matje met antislip.

Het strijkijzermatje is gemaakt van siliconen en voorzien van een reliëf, zodat de zool van het strijkijzer niet kan blijven plakken of wegglijden. Het formaat van het siliconen neerzetvlak is gebaseerd op de grootte van het Prym Mini Persstrijkijzer. Het oppervlak van het strijkijzerneerzetvlak is hittebestendig en voorzien van een antislip oppervlak om ongelukken te voorkomen.

Specificaties:

Materiaal: Siliconen. Afmeting: geschikt voor de strijkzool van het Mini Persstrijkijzer van 130 x 75mm. Verkoop per stuk.

Misschien wil je ook…

Andere handige hulpmiddelen voor bij het strijken hebben we genoeg. Wat dacht je bijvoorbeeld van die handige strijkvingers? Ideaal als je fijn werk wilt strijken zonder risico om je vingers te branden. Ook handig zijn de strijkplankhoesspanners: zo heb je altijd een strak strijkplankovertrek. Met een strijkijzerreiniger tenslotte strijk je altijd met een schone zool!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Neerzetvlak voor Mini PersStrijkijzer

  • Merk: Prym
  • Model:611907
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,90


Gerelateerde producten

Strijkijzerreiniger - Verwijdert vuil van jouw strijkbout

Strijkijzerreiniger - Verwijdert vuil van jouw strijkbout

Strijkbout schoonmaken.Strijkbout schoonmaken: Strijkijzerreiniger verwijdert vuil en kalk.Fournitur..

€5,95

Neerzetvlak voor Strijkbout

Neerzetvlak voor Strijkbout

Strijkijzer veilig wegzetten.Strijkijzer veilig wegzetten op siliconen neerzetvlak.Een siliconen nee..

€9,50

Strijkdeken - Strijken op elk tafelblad

Strijkdeken - Strijken op elk tafelblad

Strijkdeken.Strijkdeken te gebruiken op alle gladde oppervlakken.Met deze handige strijkdeken kun je..

€31,95

Tags: Strijkijzer wegzetten, strijkijzer veilig wegzetten, neerzetvlak voor strijkijzer, neerzetvlak strijkijzer, neerzetvlak strijkbout, neerzetvlak voor strijkbout, siliconen mat voor strijkijzer, strijkijzer siliconen, siliconen mat, mat siliconen voor strijkijzer, strijkijzer neerzetten, strijkijzer parkeren, Mini Strijkijzer, Prym Mini Strijkijzer, Prym 611915