• Strijkdeken - Strijken op elk tafelblad

Strijkdeken.

Strijkdeken te gebruiken op alle gladde oppervlakken.

Met deze handige strijkdeken kun je snel en praktisch even wat strijkwerk doen. De strijkdeken is ideaal als je klein behuisd bent: in plaats van een strijkplank die veel plek nodig heeft, leg je de strijkdeken eenvoudig op je tafel, bureau of ander werkblad en strijk je snel even wat weg. Ideaal ook voor studentenkamers en in kleine stadsappartementen. Ook voor je naaitafel is een strijkdeken super makkelijk! Als je kleding aan het naaien bent, kun je met behulp van de strijkdeken het nodige strijkwerk verrichten. Bovendien is de strijkdeken voorzien van een handig raster, met maten en hoekte-graden. Draai je de deken om, dan wordt door de isolerende onderlaag je strijkgoed van twee kanten verhit. Afmeting: 90 x 60cm. Verkoop per stuk.

Weg met die strijkplank!

Gestreken kleding ziet er altijd een stuk verzorgder uit dan een broek of bloes vol kreukels. Toch laat je het strijken van je kleding vaak achterwege: misschien heb je geen zin in alle rompslomp van het ophalen en neerzetten van je strijkplank. Bovendien is zo’n strijkplank ook al snel een sta-in-de-weg. Prym heeft hier iets op gevonden: namelijk een praktische en opvouwbare strijkdeken. Makkelijk strijken zonder veel ruimteverlies. Leg de deken met de zilveren onderkant naar boven: je zult zien dat je sneller klaar bent met strijken omdat de stof van 2 kanten wordt verwarmd. Door het handige formaat leg je de strijkdeken gemakkelijk op de eettafel, een bureau of je keukenblad. Gemak dient de mens!

Ook voor naaiwerk.

Maar ook bij naai- en verstelwerk komt de strijkdeken goed van pas. Een zoom omstrijken, een naad platpersen of naadband op de patroondelen strijken: ongemerkt heb je je strijkbout bij het naai- en verstelwerk vaker nodig dan je zou denken. De handige strijkonderlegger kun je eenvoudig op je werkblad leggen. De strijkdeken heeft een praktisch formaat van 60 x 90cm. Bovendien is de bovenkant voorzien van een handige opdruk: je vindt een centimeterraster, verschillende hoekte-graden en hoekmarkeringen. Ideaal om naden netjes om te vouwen of om bij het quilten mooie rechte driehoeken te verwerken. Door de isolerende onderlaag wordt je werkblad beschermd tegen de hitte van de strijkbout.

Specificaties:

Welke accessoires heb je nodig?

Ken je de andere handige strijkaccessoires van Prym? Denk aan een handig neerzetvlak, om te voorkomen dat je strijkijzer brand- of schroeivlekken veroorzaakt. Of wat dacht je van die handige strijkvingers? Zo kun je ook moeilijk bereikbare oppervlakken strijken, zonder risico om je vingers te branden. Het handige Mini Perstrijkijzer van Prym tenslotte is ideaal voor al het fijne en precisie-strijkwerk!

Check YouTube:

Hier zie je de handige strijkdeken in actie:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkdeken - Strijken op elk tafelblad

  • Merk: Prym
  • Model:611925
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €31,95


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers om je handen te beschermen tijdens het strijken. Bij wat ingewik..

€7,90

Neerzetvlak voor Strijkbout

Neerzetvlak voor Strijkbout

Strijkijzer veilig wegzetten.Strijkijzer veilig wegzetten op siliconen neerzetvlak.Een siliconen nee..

€9,50

Tags: Strijkdeken, strijkwerk, kleine strijkplank, studentenkamer, strijkonderlegger, strijken, strijkijzer, prym, prym strijkijzer strijkwerk bij het naaien