Strijkijzer veilig wegzetten.

Strijkijzer veilig wegzetten op siliconen neerzetvlak.

Een siliconen neerzetvlak voor strijkijzer is handig om je strijkijzer veilig weg te zetten tijdens het strijken. Wanneer je bezig bent met strijken, zal je je strijkijzer af en toe even moeten parkeren. Bijvoorbeeld als je een overhemd andersom wilt neerleggen of binnenste buiten draaien. Met dit handige siliconen matje voor strijkijzers van Prym doe je dit veilig en zonder risico op ongelukken of brandvlekken. Het matje beschermt je strijkovertrek en kleding tegen schroeiplekken van een hete strijkbout. Het matje is groot genoeg om de volledige zool van een strijkijzer op te plaatsen. Verkoop per stuk.

Handig matje voor je strijkbout.

Strijken is misschien niet je favoriete hobby, maar het moet toch af en toe gebeuren. Of je nu een berg strijkgoed wilt wegwerken, of alleen bezig bent met beperkt strijkwerk, tijdens het maken van kleding bijvoorbeeld, je loopt er regelmatig tegenaan dat je je strijkbout tijdens het werk even veilig weg wilt zetten. Doe je dit onzorgvuldig, dan loop je het risico dat het strijkijzer van de strijkplank af valt. Of dat je wellicht door een moment van onoplettendheid een lelijke brandplek maakt in je favoriete jurkje… Dit handige neerzetvlak voor strijkijzers is hier een handige oplossing voor. Voortaan kun jij je strijkijzer veilig even wegzetten als je even iets anders wilt doen.

Siliconen matje met antislip.

Het strijkijzermatje is gemaakt van siliconen en voorzien van een reliëf, zodat de zool van het strijkijzer niet kan blijven plakken of wegglijden. Het formaat van het siliconen neerzetvlak is gebaseerd op de grootte van een strijkijzer. De strijkijzers van de meeste merken passen er dan ook probleemloos op. Let wel op dat de stoomstand van jouw strijkijzer afslaat, wanneer je het strijkijzer plat neerzet. De meeste merken hebben hier een beveiliging voor, maar: better safe than sorry, zullen we maar zeggen. Het oppervlak van het strijkijzerneerzetvlak is hittebestendig en voorzien van een antislip oppervlak om ongelukken te voorkomen.

Specificaties:

Materiaal: 100% silicoon. Afmeting: 14 x 25cm. Geschikt voor alle gangbare strijkijzers. Verkoop per stuk.

Misschien wil je ook…

Andere handige hulpmiddelen voor bij het strijken hebben we genoeg. Met een strijkijzerreiniger bijvoorbeeld strijk je altijd met een schone zool!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Neerzetvlak voor Strijkbout

  • Merk: Prym
  • Model:611911
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,50


Gerelateerde producten

Strijkijzerreiniger - Verwijdert vuil van jouw strijkbout

Strijkijzerreiniger - Verwijdert vuil van jouw strijkbout

Strijkbout schoonmaken.Strijkbout schoonmaken: Strijkijzerreiniger verwijdert vuil en kalk.Fournitur..

€5,95

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Crackfree Strijkspray - Verstevigt boorden en kragen

Crackfree Strijkspray - Verstevigt boorden en kragen

Crackfree Strijkspray Met crackfree strijkspray strijk je zelfs de meest gekreukte stoffen in een ha..

€6,95

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers - Strijkvingers voor veilig strijken

Vingerbeschermers.Vingerbeschermers om je handen te beschermen tijdens het strijken. Bij wat ingewik..

€7,90

Tags: Strijkijzer wegzetten, strijkijzer veilig wegzetten, neerzetvlak voor strijkijzer, neerzetvlak strijkijzer, neerzetvlak strijkbout, neerzetvlak voor strijkbout, siliconen mat voor strijkijzer, strijkijzer siliconen, siliconen mat, mat siliconen voor strijkijzer, strijkijzer neerzetten, strijkijzer parkeren