• Luiwagen Hard - Voor steen en hardhout

Harde schrobber.

Harde schrobber voor harde vloeren en vlonders.

Alles lekker schoon: solide en stevige luiwagen voor buiten. Met en luiwagen schrob jij snel en effectief jouw straatje, oprit, hardhouten vlonders of garagevloer. De schrobber is gemaakt van onbewerkt beukenhout en verschillende natuurlijke grasvezels: 100% natuurlijk dus! De opening op de luiwagen is geschikt voor een standaard houten steel van 2,35cm. Maak de luiwagen vast aan de steel door een messing schroef door de steel te boren. Zo heb jij voor jaren een lekkere praktische en duurzame schrobbezem voor buiten en voor harde binnenvloeren van graniet of beton. Afmeting: 23 centimeter breed – lengte vezels 35mm. Verkoop per stuk.

De luiwagen wordt geleverd zonder steel. Ook een degelijk stoffer en blik kun jij natuurlijk bij ons bestellen, net als een goede straatbezem. Voor gebruik binnenshuis raden wij jou aan om onze zachte luiwagen te gebruiken: die is beter geschikt voor krasgevoelige vloeren.

Schrobben maar:

Deze praktische en stevige luiwagen is ideaal voor gebruik buitenshuis. De borstel wordt nat gebruikt. Union is een gemengde vezel, die bestaat uit tampicovezels van de ananasplant uit Mexico, gemengd met bassine, een harde en stugge palmvezel. De combinatie van deze vezels is ideaal voor stevig schrobben en boenen. Zet de luiwagen altijd weg met de haren naar boven, zodat de vezels goed kunnen drogen. Maak de vezels vrij van zeep- en stofresten, zodat jij de volgende keer weer een schone schrobber ter hand kan nemen.

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Samenstelling: Onbewerkt beukenhout – Tampicofiber - Bassinefiber. Afmeting: 23cm. Lengte haren: 35mm. Steelgat: 2,35cmØ. De schrobbezem/luiwagen wordt geleverd ZONDER bezemsteel.

Alles Lekker Schoon met:

  • Straatbezem voor buiten
  • Handveger voor buiten
  • Veegblik voor buiten
  • En een luiwagen voor gebruik binnenshuis hebben wij natuurlijk ook!

LET OP: In verband met de voorraadpositie van onze leverancier, kan het zijn dat jij de luiwagen niet geleverd krijgt van Wecoline maar van Luva: een één op één vergelijkbaar product van een Nederlands merk met vergelijkbare productspecificaties.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Luiwagen Hard - Voor steen en hardhout

  • Merk: Wecoline
  • Model:1020718
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stofferHalf harde stoffer van arengavezelsBorstelswerk van natuurlijk materiaal: het aren..

€9,95

Straatbezem Colombo 29cm

Straatbezem Colombo 29cm

Buitenbezem.Buitenbezem: straatbezem van Colombo Grasvezels.Alles lekker schoon: Stevige straatbezem..

€9,95 €13,50

Veegblik  - Stofblik van metaal

Veegblik - Stofblik van metaal

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren

Zachte schrobber.Zachte schrobber voor semi-harde vloeren.Alles lekker schoon: solide en stevige lui..

€9,95

Tags: Luiwagen, schrobbezem, schrobber, harde bezem, vloerbezem, luiwagen voor buiten, luiwagen union