• Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren

Zachte schrobber.

Zachte schrobber voor semi-harde vloeren.

Alles lekker schoon: solide en stevige luiwagen voor binnen. Met en luiwagen schrob jij snel en effectief jouw houten vloer, tegelvloer, balkon of andere semi-harde vloeren. De schrobber is gemaakt van onbewerkt beukenhout en vezels van mexicaans gras: 100% natuurlijk dus! De opening op de luiwagen is geschikt voor een standaard houten steel van 2,35cm. Maak de luiwagen vast aan de steel door een messing schroef door de steel te boren. Zo heb jij voor jaren een lekkere praktische en duurzame schrobbezem voor jouw badkamer, keukenvloer of voor het balkon of de berging. Afmeting: 23 centimeter breed – lengte vezels 35mm. Verkoop per stuk.

Ook een degelijk stoffer en blik kun jij natuurlijk bij ons bestellen, net als een goede straatbezem. Voor gebruik buitenshuis raden wij jou aan om onze harde luiwagen te gebruiken: die is beter geschikt voor straattegels en voor hardhouten vlonders. De luiwagen wordt geleverd zonder steel. Zoek jij een model met steelbevestiging? Kies dan voor DEZE versie.

Schrobben maar:

Deze praktische en stevige luiwagen is ideaal voor gebruik binnenshuis. De borstel kan zowel droog als nat gebruikt worden. Tijdens het drogen buigen de vezels zich weer terug in hun oude vorm. Tampicofiber is een vezel van de bladnerven van de dikvlezige bladeren van ananasplanten en agaven uit Mexico: een ideale vezel voor krasvrij schrobben en boenen. Zet de luiwagen altijd weg met de haren naar boven, zodat de vezels goed kunnen drogen. Maak de vezels vrij van zeep- en stofresten, zodat jij de volgende keer weer een schone schrobber ter hand kan nemen.

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Samenstelling: Onbewerkt beukenhout – Tampicofiber. Afmeting: 23cm. Lengte haren: 35mm. Steelgat: 2,35cmØ. De schrobbezem/luiwagen wordt geleverd ZONDER bezemsteel.

Alles Lekker Schoon met:

  • Straatbezem voor buiten
  • Handveger voor buiten
  • Veegblik voor buiten
  • En een luiwagen voor gebruik buitenshuis hebben wij natuurlijk ook!
  • LET OP: In verband met de voorraadpositie van onze leverancier, kan het zijn dat jij de luiwagen niet geleverd krijgt van Wecoline maar van Luva: een één op één vergelijkbaar product van een Nederlands merk met vergelijkbare productspecificaties.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren

  • Merk: Wecoline
  • Model:10120708
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stofferHalf harde stoffer van arengavezelsBorstelswerk van natuurlijk materiaal: het aren..

€9,95

Straatbezem Colombo 29cm - 100% natuurlijk materiaal

Straatbezem Colombo 29cm - 100% natuurlijk materiaal

Buitenbezem.Buitenbezem: straatbezem van Colombo Grasvezels.Alles lekker schoon: Stevige straatbezem..

€9,95 €13,50

Veegblik  - Stofblik van metaal

Veegblik - Stofblik van metaal

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Tags: Luiwagen, schrobbezem, schrobber, harde bezem, vloerbezem, luiwagen voor binnen, luiwagen anker, luiwagen fiber, luiwagen tampico