• Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stoffer.

Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straat of op tegels probleemloos vuil en bladeren mee kunt opvegen. Ook een harde keukenvloer of betonnen vloer van een schuur of bijkeuken wordt prima bediend door deze praktische buitenstoffer.

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Neem nu deze praktische handveger voor buiten en om de ergste inloop op te vegen in keuken of schuur: zo wordt stof en vuil opvegen ook buitenshuis een fluitje van een cent. Na gebruik berg je de stoffer weg op een plek waar hij gemakkelijk voor het grijpen ligt. Handig is om de half harde stoffer op te bergen vlakbij de plek waar je deze het meeste gebruikt, zoals bij de achterdeur, in de schuur of in de fietsenkelder.

De half harde stoffer is gemaakt van arenga: dit is een vezel van een Aziatische suikerpalmboom. Arenga wordt veel gebruikt voor gebruik buitenshuis en in vochtige ruimtes: de palmvezel is namelijk erg goed bestand tegen vocht! De palmvezel is licht elastisch, waardoor ze gemakkelijk meeveert bij het vegen. Arenga heeft tevens de eigenschap dat het terugveert na gebruik: zo heb je niet zo gauw ingedeukte of uitstaande haren als bij een kokos handveger. Samenvattend: arenga is krachtig tegen vuil en vocht, en een duurzaam materiaal voor borstelwerk, omdat het de vezel ook na veelvuldig gebruik krachtig en onbeschadigd blijft. Arenga slijt op den duur alleen doordat de vezel korter wordt, maar blijft ten allen tijde stevig genoeg om te gebruiken. De arenga vezels zijn ingezet in een handveger van onbehandeld beukenhout. Het hout is eventueel zelf af te lakken, te oliën of te verven in een gezellig kleurtje dat past bij jouw omgeving!

Gebruik de halfharde stoffer bij voorkeur in combinatie met een stevig en breed stofblik om vuil, zand en bladeren gemakkelijk en snel op te kunnen vegen en in de GFT-bak te kunnen gooien. Gebruik de halfharde arenga stoffer alleen op harde vloeren die tegen een stootje kunnen, dus niet op kwetsbare tegels of op laminaat of parket. Binnenshuis kun je beter een stoffer van paarden- of geitenhaar gebruiken.

Lengte: 28cm. Deze stofveger is bedoeld voor gebruik buitensshuis.

Bestel ook direct een stofblik mee met een rubberen rand. Zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

  • Merk: Redecker
  • Model:183028
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Zachte Rugborstel – Badborstel VarkenshaarRugborstel – Badborstel Varkenshaar met afneembare borstel..

€16,95

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte stoffer.Zachte stoffer van paardenhaar, dat zo zacht is dat je je harde vloer niet beschadigt..

€22,95

Harde handveger - Union borstel met gelakte houten steel

Harde handveger - Union borstel met gelakte houten steel

Harde stoffer.Harde stoffer voor buitenBorstels met echt haar - Stoffer van unionvezels, die zo stev..

€11,95

Tags: handveger, stoffer