• Straatbezem Colombo 29cm

Buitenbezem.

Buitenbezem: straatbezem van Colombo Grasvezels.

Alles lekker schoon: Stevige straatbezem voor buiten. Een stevige veger voor buiten voor het aanvegen van aarde, vuil en bladeren. De haren van deze stevige buitenbezem zijn van Afrikaans Colombo-gras, dat niet alleen krachtig genoeg om alle stof, zand en vuil in één keer bij elkaar te vegen, maar ook na gebruik steeds weer mooi terugveert. Zo heb je voor jaren een lekkere, praktische en duurzame straatbezem voor jouw terras, oprit, straat of schuur.

De straatbezem wordt geleverd zonder bezemsteel. Geen zorgen: deze bezemkop past op iedere standaard houten steel van 2,35cmØ. Wil jij de straatbezem goed stevig aan de steel bevestigen? Bestel dan direct een handige bezemklem mee. Ook voor een goed stoffer en blik kun jij natuurlijk bij ons terecht. En wat dacht je van een luiwagen? Dan kun je niet alleen vegen, maar ook eens lekker schrobben.

Bezem van natuurlijk materiaal

Deze harde buitenbezem is gemaakt van onbewerkt beukenhout en afrikaans colombogras: een stevige, bestendige en licht-elastische grasvezel. Je kunt deze praktische straatbezem zowel gebruiken op stenen vloeren of tegels, maar ook op houten vlonders, terrassen en balkons. De houten bezem heeft een opening waar je zelf gemakkelijk een houten steel aan kunt monteren. Alles wat je hoeft te doen is de steel zelf met een schroefje even vast te zetten. Zo kun je zelf een steel kopen, die voor jouw lengte ideaal is of een steel van een andere bezem hergebruiken. Voor deze kamerbezem gebruik je het beste een bezemsteel met een doorsnede van 2,35mm. Colombogras is een prima materiaal voor een buitenbezem. Het neemt vuil en stof gemakkelijk mee, zonder dat het vuil wegspringt. Bovendien kun je bladeren en vuil na het gebruik gemakkelijk uit de zwarte, natuurlijke bezemharen verwijderen.

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Samenstelling: Onbewerkt beukenhout – Colombo Grasvezels. Breedte: 29,5cm. De bezem wordt geleverd ZONDER bezemsteel. Zet de straatbezem altijd weg met de haren naar boven: dat zorgt voor een langere levensduur van jouw bezem.

Alles Lekker Schoon met:

  • Stofblik voor buiten
  • Handveger voor buiten
  • Luiwagen voor houten vloeren en vlonders
  • En met een bezemklem laat jouw bezem niet los van de steel!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Straatbezem Colombo 29cm

  • Merk: Wecoline
  • Model:10120459
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,50
  • €9,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stoffer.Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straa..

€9,95

Bezemklem 2,35cm Ø

Bezemklem 2,35cm Ø

Klem voor bezemsteel.Klem voor bezemsteel: die bezem zit goed vast!Alles lekker schoon: Stevige beze..

€5,95

Veegblik voor Buiten

Veegblik voor Buiten

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren - LET OP LEVERTIJD

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren - LET OP LEVERTIJD

Zachte schrobber.Zachte schrobber voor semi-harde vloeren.Alles lekker schoon: solide en stevige lui..

€9,95

Tags: Straatbezem, harde bezem, bezem, bezem voor buiten, buitenbezem, straatveger