• Veegblik voor Buiten

Veegblik voor buiten.

Veegblik voor buiten met houten steel.

Alles lekker schoon: solide en stevig stofblik voor buiten. Een lekker praktisch stofblik voor buiten voor het aanvegen van aarde, vuil en bladeren. Het blik is gemaakt van stevig metaal en netjes zwart afgelakt. De houten steel is zo op het veegblik bevestigd, dat jij het vuil er gemakkelijk opveegt. Zo heb je voor jaren een lekker, praktisch en duurzame veegblik voor jouw terras, oprit, straat of schuur.

Het stofblik wordt geleverd zonder handveger. Geen zorgen: ook een goede stoffer kun jij natuurlijk bij ons bestellen, net als een goede straatbezem. Wil jij onze straatbezem goed stevig aan de steel bevestigen? Bestel dan direct een handige bezemklem mee. En wat dacht je van een luiwagen? Dan kun je niet alleen vegen, maar ook eens lekker schrobben.

Praktisch stofblik

Dit praktische en stevige stofblik is ideaal voor gebruik buitenshuis. Het blik is gemaakt van stevig metaal en netjes afgelakt. Door de houten steel ligt het stofblik niet alleen gemakkelijk in de hand, maar kun jij het ook ophangen door een leren veter aan het steelgat te bevestigen. Maak het stofblik na gebruik altijd even schoon met een licht vochtige doek: dan zal jij er jaren plezier aan beleven.

Ken jij Wecoline?

Wecoline levert haar producten normaliter vooral aan schoonmaakbedrijven – met hun producten weet jij je dus verzekerd van de beste kwaliteit. Wecoline is het label van een innovatief, Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaakproducten. Dagelijks maken duizenden schoonmakers gebruik van de professionele Wecoline producten – jij binnenkort ook?

Specificaties:

Samenstelling: Onbewerkt beukenhout – Zwart gelakt metaal. Afmeting stofblik: 22x22cm. Lengte steel: 20cm. Het veegblik wordt geleverd ZONDER stoffer.

Alles Lekker Schoon met:

  • Straatbezem voor buiten
  • Handveger voor buiten
  • Luiwagen voor houten vloeren en vlonders
  • En met een bezemklem laat jouw bezem niet los van de steel!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Veegblik voor Buiten

  • Merk: Wecoline
  • Model: 10121209
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,95
  • €7,95


Gerelateerde producten

Handveger Arenga

Handveger Arenga

Half harde stoffer.Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straa..

€9,43

Straatbezem Colombo 29cm

Straatbezem Colombo 29cm

Buitenbezem.Buitenbezem: straatbezem van Colombo Grasvezels.Alles lekker schoon: Stevige straatbezem..

€9,95 €13,50

Luiwagen voor hout- en tegelvloeren

Luiwagen voor hout- en tegelvloeren

Zachte schrobber.Zachte schrobber voor semi-harde vloeren.Alles lekker schoon: solide en stevige lui..

€7,95 €10,95

Tags: Stofblik, veegblik, stofblik luxe, luxe stofblik, stofblik edelstaal, stofblik roestvrij staal, stofblik rvs, stofblik Redecker, veegblik luxe, luxe veegblik, veegblik edelstaal, veegblik roestvrij staal, veegblik rvs, veegblik Redecker, stoffer en blik,