Breiringen Set 3 maten

Breiringen Set 3 maten
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€23,95
Aantal:

Breiringenset.

Breiringenset om eenvoudig mutsen, sjaals of andere leuke accessoires te breien.

Dit is een leuke set voor als je wilt beginnen met handwerken! Met deze breiringenset kan echt iedereen overweg, hoe jong of oud je ook bent. Je breit maar zonder breinaalden. Het enige dat je nodig hebt is de juiste maat breiring en de meegeleverde breihaak. Kies een leuke bol wol en je kunt direct aan de slag: het is echt super simpel! Net als bij het breien met naalden, brei je met een breiring door het overhalen van de ene steek over de andere. Breien met een breiring zou je Punniken 2.0 kunnen noemen. Je hebt snel resultaat, ziet precies waar je mee bezig bent en je kunt eigenlijk niets verkeerd doen. Zodra je muts of sjaal groot genoeg is, maak je het breiwerk volgens de instructie los van de breiring. Met de meegeleverde kunststof wolnaald kun je het werk vervolgens afhechten en eventueel in elkaar zetten.

De breiringset bestaat uit 3 breiringen: Breiring 36 steken, 24 cm; breiring 31 steken 19 cm; breiring 24 steken 14 cm. Bovendien ontvangt je 1 kunststof wolnaald en 1 breihaak. Zowel de wolnaald als de breihaak leveren we ook los, dus mocht een onderdeel kapot gaan of zoek raken, dan kun je dit eenvoudig nabestellen. Zo heb je jaren plezier van je breiringen!

TIP: een breiringenset is een leuk cadeau om te geven of om te krijgen, wanneer je wilt beginnen met handwerken. Je hoeft niet bang te zijn dat het cadeau ongebruikt in de kast blijft liggen: breien met een breiring is zo eenvoudig dat echt iedereen het kan. En hoe leuk is het niet om een paar dagen later te pronken met je zelfgebreide muts?

©Bink Fournituren 2012-2020