Breien voor kids

Breien voor kids: Zelf een sjaal breien, compleet pakket

Fournituren – Handwerken. Breien ingewikkeld? Dat valt best mee. En met deze easy task Brei loom kan echt iedereen een sjaal breien. Behalve de breiloom om een sjaal te breien, ontvang jij ook het garen dat je nodig hebt voor jouw eerste zelfgebreide sjaal. Het pakket wordt geleverd inclusief breihaak en wolnaald - Verkoop per set.

Zowel de wolnaald als de breihaak zijn los nabestelbaar. Bij Bink Fournituren kun jij terecht voor allerlei handige hulpjes bij breien en haken.Kijk HIER maar eens.

Zelf een sjaal breien - Zo gemakkelijk is het

Een breiringset om eenvoudig een kindersjaal te breien. Dit is een leuke set voor als je wilt beginnen met handwerken! Met deze breiringset kan echt iedereen overweg, hoe jong of oud je ook bent. Je breit maar zonder breinaalden. Het enige dat je nodig hebt is de breiring en de meegeleverde breihaak.

Hoe werkt het?

Omdat het breigaren in 4 kleuren is toegevoegd, kan jij direct aan de slag: het is echt super simpel! Net als bij het breien met naalden, brei je met een breiring door het overhalen van de ene steek over de andere. Breien met een breiring zou je Punniken 2.0 kunnen noemen. Je hebt snel resultaat, ziet precies waar je mee bezig bent en je kunt eigenlijk niets verkeerd doen. Zodra je sjaal groot genoeg is, maak je het breiwerk volgens de instructie los van de breiring. Met de meegeleverde kunststof wolnaald kun je het werk vervolgens afhechten en eventueel in elkaar zetten.

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof breiring en wolnaald en breihaak. Inclusief 4 kleuren breigaren. De breiring is te gebruiken met standaard acryl of wollen garen van pendikte 3-4mm. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Meer breigemak:

Zowel de wolnaald als de breihaak zijn los bestelbaar. Dus mocht een onderdeel kapot gaan of zoek raken, dan kun je dit eenvoudig nabestellen. Zo heb je jaren plezier van je breiring! Meer breiwerk voor beginners: een leuk punnikpopje om ook jouw (klein)kinderen te leren breien. En ook voor het gemakkelijk breien van sokken hebben wij een handige breiring voor jou. Of kies voor DEZE set met meerdere maten breiringen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

CADEAUTIP: Maak je eigen sjaal - Compleet pakket met loom

  • Merk: Opry
  • Model:96462
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95
  • €6,95


Gerelateerde producten

Punnikpopje - Breipopje om te leren breien

Punnikpopje - Breipopje om te leren breien

PunnikpopjePunnikpopje - Om kinderen te leren beginnen met handwerken.Fournituren - Handwerken - Pun..

€6,80

Breihaak - Voor punnikpopje, loomapparaat of breiring

Breihaak - Voor punnikpopje, loomapparaat of breiring

BreihaakBreihaak voor punnikpopje of loomFournituren - Brei-accessoires- Breihaak: Een breihaak is o..

€3,95

Iedereen kan Sokken Breien Large

Iedereen kan Sokken Breien Large

Iedereen kan Sokken Breien.Iedereen kan Sokken Breien met dit handige apparaat van Prym. Alles dat j..

€19,95

DMC Wolnaalden - 2 Plastic naalden met stompe punt

DMC Wolnaalden - 2 Plastic naalden met stompe punt

Plastic naalden.Plastic naalden voor kinderen of voor wol.Fournituren: Plastic Wolnaalden. Omdat dez..

€1,99

Tags: Fournituren, Breiringen, Fournituren breiringen, Prym, Prym breiringen, breiringen kopen, breiringen bestellen, breiringen online kopen, breiringen online bestellen, breiringen Haarlem, breiringen kopen Haarlem, breiringen Amsterdam, breiringen kopen Amsterdam, breiringen, loomset, breiring, loomen, weeftoestel, weven, eenvoudig breien, breien voor beginners, breien voor kinderen, kinderbreien, muts breien, sjaal breien